Gratis Artikel Plaatsen
Woning en Tuin

Houten vloeren van Bax Houthandel

Recent heb ik op de website van Bax Houthandel hele mooie houten vloeren uitgekozen. Maar omdat ik dat soort dingen liever in het echt aanraak en bekijk om de kwaliteit te kunnen bekijken, ben ik naar een vestiging van Bax Houthandel toe gegaan. Ik las namelijk dat zij vijf verschillende showrooms hebben, verdeeld over met name de Randstad. Graag vertel ik in dit blogje hoe ik hen heb gevonden, voor welke houten vloeren ik heb gekozen en hoe de kwaliteit daarvan was.

Houten vloeren zoeken

Op het internet ben ik dus naar houten vloeren gaan zoeken. En al gauw kwam ik Bax Houthandel tegen. Daar las ik op de website dat zij hun houten vloeren in hun eigen fabriek maken. En ze vervolgens verkopen in hun vestigingen. Zelf had ik van te voren al een voorkeur voor laminaat. Maar het viel mij op dat ze bij Bax Houthandel daar ook nog vele verschillende soorten in hebben! En dan met name de kleur. Want de een was wit en grijsachtig. En de volgende had weer een heel natuurlijke look. En weer een ander was helemaal zwart. Laatstgenoemde had ik ook al een keer in een woonmagazine gezien. En de meubels die daar stonden, en verdere woninginrichting, leken heel erg op die van mij! Daarom heb ik dan ook besloten om voor die te kijken. Maar niet eerder voordat ik dus naar een vestiging ben geweest om te kijken of dat ze wel van goede kwaliteit zijn.

Vestiging Bax Houthandel

Bij de showroom van Bax Houthandel aangekomen zag ik direct vele verschillende houten vloeren opgesteld staan. Zo ook laminaat. En toen ik daar naartoe liep zag ik direct dezelfde zwarte als die ik op de website zag. Een verkoper snelde naar mij toe en legde er nog het een en ander over uit.

Uiteindelijk heb ik dan ook voor die houten vloer, laminaat dus, gekozen!