Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Woning en Tuin

Lente, zomer, herfst en winter: Deens helpt je de seizoenen door -1-

Vind jij het ook zo leuk je woning in de sfeer van het seizoen te brengen? Wij wel. Op Deens.nl vinden we keer op keer passende accessoires en meubels. Denk aan een Madam Stolz wandkleed zeegras,  Mr. Plant kunsttakken, woontextiel van Essenza en Nordal kaarsenstandaards. We nemen je mee op ontdekkingsreis.

De lente, ook wel voorjaar genoemd, is het eerste seizoen en duurt van 20 of 21 maart tot 20 of 21 juni. De twee dagen hebben te maken met de astronomie. Ooit is afgesproken dat de lente begint als dag en nacht even lang zijn en dat is officieel op 21 maart, maar soms op 20 maart. Klimatologisch gezien, begint de lente trouwens al op 1 maart. We hebben een leuk lente meubelstuk namelijk het Madam Stolz bamboe daybed, uitgekozen voor je. Er is toch niets heerlijker dan genieten van de eerste zonnestralen in je tuin of op je balkon. Liggend op dit heerlijke bed zul je nog meer genieten. Heb je geen kussens voor het nodige comfort? Ook die kun je bij Deens.nl bestellen. Als je bij hetzelfde merk wilt blijven, zou je kunnen kiezen voor het Madam Stolz gestreepte matraskussen in off white en dark honey. Vind je een effen matras beter passen? Madam Stolz heeft een taupe model met franjes in de aanbieding.

De zomer volgt op de lente en duurt (meestal) tot en met 22 september. Woon jij in de buurt van het strand? Of niet, maar ga je zo af en toe richting zee. We hebben iets bruikbaars voor je: een Fatboy draagbare strandtent. De maten zijn 14 bij 18,5 bij 3,5 cm. Het tentje bestaat uit een doek van katoen, aluminium stokken die je kunt uitklappen en een aantal pinnen voor in het zand / de grond. Volgens het Deens.nl-team heb je dit tentje in 90 seconden opgezet. We dagen je uit!

Voor de herfst en de winter is vandaag helaas geen tijd meer. We beloven dat we de volgende keer verder gaan waar we gebleven zijn.

https://www.deens.nl

Gerelateerde artikelen

Tips om goedkoop je huis in te richten

Deze dealer biedt u zowel Decorvloer laminaat goedkoop

Woning verhuren aan expats Amsterdam