Woning verhuren aan expats Amsterdam

Expats zijn werknemers uit het buitenland die zijn uitgezonden door een bedrijf in het thuisland of ingehuurd door een Nederlands bedrijf. Het zijn hoogopgeleide huurders met een hoog inkomen. In sommige gevallen betaald de werkgever hun huisvesting, hierdoor zijn het betrouwbare huurders. Een voorbeeld van expats zijn ICT-ers uit India die computersystemen in Nederland opzetten of onderhouden. Het arbeidscontract van expats heeft vaak een looptijd van 1 tot 3 jaar, daarna vertrekken zij naar een ander land of terug naar het thuisland. Om deze reden zoeken expats vaak tijdelijke huurwoningen. Uw woning komt dus na de verhuurperiode weer vrij voor verkoop, een nieuwe verhuurperiode of eigen gebruik. Door het hoge besteedbare inkomen zoeken expats woningen in het duurdere segment met bijvoorbeeld hogere afwerking en meer luxe. Dit soort huurwoningen kunnen of willen veel andere huurders vaak niet besteden. 

Verhuren aan expats: voor wie?
Verhuren aan expats is voor verschillende soorten verhuurders ideaal. Bijvoorbeeld verhuurders die zelf tijdelijk in het buitenland verblijven, voor werk of om te reizen. Zo ontvangt u huurinkomsten die u in het buitenland weer kunt besteden. Daarnaast is het verhuren aan expats ook voordelig voor verhuurders wiens woning te koop staat. Door te verhuren via de leegstandswet kunt u uw woning gewoon te koop laten staan terwijl u uw woning verhuurd. U kunt dubbele lasten dekken en uw woning staat niet leeg waardoor het minder gevoelig is voor vandalisme. 

Verhuren via Expats Verhuur Amsterdam
Als u kiest voor verhuren via Expats Verhuur Amsterdam, kiest u voor een succesvolle verhuurperiode. Wij zijn actief in de verhuur van uw woning en plaatsen deze op verschillende websites gericht voor expats. Daarnaast nemen wij ook contact op met bedrijven die woning zoeken voor expats. Ook zorgt Expats Verhuur Amsterdam voor onder andere een waterdicht huurcontract, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en wij doen een inspectie van de woning voor de verhuurperiode. 

http://www.expatsverhuuramsterdam.nl