Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Woning en Tuin

Allerhande tuinklussen regio Breda

Een nieuwe tuin aanleggen in Breda kunt u met een gerust hart overlaten aan het team van Egalisee Bestratingen. Anton Baremans en Bas Beekers zijn de oprichters. Ze onderscheiden zich van collega’s door hun vakmanschap, precisie, aanstekelijke enthousiasme én scherpe prijzen.

Tuinpad of gazon? Egalisee Bestratingen

Onder meer de volgende werkzaamheden kan Egalisee Bestratingen op korte termijn voor u uitvoeren: het inrichten van een terras met eersteklas buitentegels, het plaatsen van een goed afdekkende schutting, het ontwerpen en installeren van een overkapping, maar ook snoei- en kapwerk. Anton en Bas weten werkelijk alles over stenen, bestrating en afwatering. Stel een vijver of een mooi gazon staat op uw verlanglijstje, schroom dan niet Egalisee Bestratingen in te schakelen.

Op de website kunt u lezen wat vaste klanten vinden van dit bedrijf. Wilt u contact opnemen, bel dan met 06-38932453 (Bas Beekers) of 06-53650609 (Anton Baremans). Een mail sturen is ook mogelijk: info @ egaliseebestratingen.nl is het adres.

Natuursteen, duurzaam, krachtig en mooi

Een professionele bestrating met natuursteen kan uw tuin in een keer veel meer waard maken en betekenis geven. Als u moderne sierbestrating overweegt, zijn er vele opties. Elk soort heeft specifieke kenmerken en voordelen. Erg populair tegenwoordig zijn keramische tegels van klei, mineralen en zand. Deze op hoge temperaturen gebakken tegels hebben een chique uitstraling.

Groot pluspunt van keramische buitentegels is de duurzaamheid. Keramische tegels zijn slijtvast en u zult ervaren dat ze nauwelijks glad worden. Egalisee Bestratingen vertelt u graag alles over de mogelijkheden voor uw tuin. Wellicht zijn er dingen die u nog niet overwogen heeft, maar echt een aanvulling kunnen vormen. Zoals kunstgras, een vlonder en een tuinhuis. Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen!

https://www.egaliseebestratingen.nl/

Gerelateerde artikelen

Houten vloeren van Bax Houthandel

Laat de heg er weer mooi bij staan

Tips om goedkoop je huis in te richten