Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Banen en opleidingen

Recruitment Consultant IT – Cyber Security & Business Intelligence

Locatie Antwerpen – mogelijkheid tot home working

Hays Information Technology is een belangrijke professional binnen Hays Belgium (de Belgische marktleider in permanent rekrutering). Dit groeiende bedrijf bestaat uit experts die weten hoe ze geschikte talenten kunnen vinden voor bedrijven, variërend van digitaal getransformeerde traditionele organisaties, digitale bedrijven en start-ups tot multinationals.

We zijn op zoek naar IT-recruitmentconsultants die gespecialiseerd zijn in BI en cybersecurity. Daarom zoekt u meestal naar persoonlijke gegevens, zoals CISO’s, informatiebeveiligingsmanagers, informatiebeveiligingsarchitecten, beveiligingsingenieurs, beveiligings- / SOC-analisten en penetratietesters in veel bedrijfstakken. Op deze markt hebben kandidaten de touwtjes in handen en is de vraag groter dan het aanbod. Daarom zul je als consultant snel hun vertrouwen moeten winnen door te integreren in het cybersecurity-ecosysteem. Bovendien moet u de organisatie begrijpen die naar dit materiaal op zoek is, en moet u de belangrijkste belanghebbenden identificeren en aantrekken om hen het beste talent te laten zien.

Om deze uitdagende taak tot een goed einde te brengen, moeten ze een gezonde interesse in technologie behouden en, belangrijker nog, ze willen leren door middel van formele en informele training. Het geschenk om een ​​gevoel van sociale media te hebben en online relaties van aangezicht tot aangezicht voort te zetten. Je hebt een flexibele instelling en bent creatief in het oplossen van uitdagingen in de markt.

In ruil daarvoor vind je niet alleen een baan, maar vooral een carrière. Het bedrijf heeft nog veel potentie, dus iedereen die het nu ondersteunt, kan zijn rol ten volle vervullen en eventueel doorgroeien tot een managementfunctie. We bouwen samen met jou aan je carrière door middel van praktische training, persoonlijke begeleiding, handige tools en je carrièrepad in het centrum. We zorgen voor aantrekkelijke salarissen en persoonlijke commissies, teambonussen en extralegale voordelen zoals bedrijfswagens, smartphones, hospitalisatieverzekeringen en flexibele werktijden.

https://www.vindazo.be/vacatures/it-consultant.html

Gerelateerde artikelen

Settlements

Wat is Neuro Linguïstisch Programmeren?

Interview met CRM-manager