Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Banen en opleidingen

Leer verhalen vertellen met een storytelling-training van dit bedrijf

Hoe vaak vertel jij verhalen? Waarschijnlijk vaker dan je zelf denkt. Aan tafel tijdens het eten, op het werk bij de koffieautomaat of ’s avonds in de kroeg: altijd als je iets aan iemand anders vertelt, vertel je een verhaal. Als je met behulp van een training wilt leren hoe je mensen verbindt met het vertellen van verhalen, is de storytelling-training van De Monchy & Bakker uit Amsterdam een goed idee. Met een zorgvuldig gekozen verhaal kun je mensen bijvoorbeeld vertellen over je eigen fouten en vergissingen, en ze zo waarschuwen. Dit kan bijvoorbeeld heel waardevol zijn wanneer je mensen professionele begeleiding in moeilijke situaties biedt.

Ervaar de kracht van verhalen vertellen in een tweedaagse training

Tijdens de cursus wordt gewerkt in groepjes van acht personen. Door te werken met kleine groepen, creëren de trainers een setting waarin iedereen zo goed mogelijk kan experimenteren met het maken en vertellen van een eigen verhaal. Tijdens de eerste dag ga je aan de slag met leren en luisteren. Je leert wat storytelling inhoudt, welke vijf verhalen elke professional moet kunnen vertellen, en je gaat zelf vertellen en luisteren naar verhalen van deelnemers. Zo ontdek je welke ingrediënten een goed verhaal bevat. Tijdens de tweede dag van de storytelling-training ontdek je de storyteller in jezelf. Je leert hoe je verschillende verhaalstructuren toepast in je verhaal, en hoe je op een inspirerende en enthousiaste manier vertelt. Ook oefen je samen met de andere deelnemers met het toepassen van verschillende verteltechnieken.

Stel je vragen direct aan Sarannah of Yolanda

Ben je benieuwd naar de storytelling-training van De Monchy & Bakker uit Amsterdam? Wil je graag leren, hoe je andere mensen raakt met je verhalen? Bezoek dan de website van deze vertelspecialisten en ontdek meer over de tweedaagse training. Je vindt op de website ook de beschikbare cursusdata. Wanneer je vragen hebt, neem je gerust contact met dit bedrijf op. Zij vertellen je graag meer over de training en de pracht en waarde van storytelling.

https://demonchyenbakker.nl/