Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Banen en opleidingen

Application manager Genesys

Application manager Genesys

Wat ga jij doen repeteren, ontwarren, vraagbaak zijn, inrichten en als het moet veranderen. Er zijn best veel verantwoordelijkheden die voor jouw rekening vallen. Dat scheppen onderwijl deze functie en dat vindt freek ook. De manager ict die zich met veel gesjacher bezighoudt maar ook gaarne vertrouwd op de expertise van een ander. Of in zijn woorden ; “in deze functie ben je de aanvoerder van het voetbalteam. Je neemt initiatief, weet wat je doet, en staat klaar voor je mede-teamgenoten als expert in het vakgebied”

Hoe jouw werkdag er dan uit zou kunnen zien?

Denk aan : schakelen met leveranciers van het platform ; conferentie met interne en externe opdrachtgevers over het inrichten van ( op te starten ) campagnes in genesys ;
oplossen van ( complexe ) problemen ; bv. Iemand krijgt geen calls, storingen op het platform ;
veranderen van ivr structuren ;
responderen en op weg assisteren van je teamgenoten die bij jou komen aangezien jij vraagbaak/specialist in het specialisatie bent ;
telefoon over de hard- en programmatuur bouwkunst van het platform en klantconnecties en gekoppelde applicatie ;
bewaken, ontleding en bepalen in hoeverre een applicatie ( nog ) volstaan aan gestelde of gewijzigde functionele opeisen en normen ;
het telefoon van de manager ict over de te opvolgen technologische en functionele aandelenkoers aangaande callcentertechnologie.
Natuurlijk is deze functie breder dan de opsomming hierboven en bieden we ook graag plaats voor jouw ideeën en input om afdingen nog beter te ontwikkelen.
Jij bent tenslotte de specialist in dit vakgebied.
Wellicht dat we daar eens tezamen een kop koffie voor kunnen zuipen? wie weet is er een werkklik.

Voor welk bedrijf werk je cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen.
Teamplayers die bijeen gaan voor het beste resultaat.
Wij schenken je de uitgebreidheid én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succesnummer en terwijl jezelf te evalueren.

Wat vragen wij hbo werk en denkniveau ;
3-5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie ;
het betreft een kennisfunctie.

Verbinden ;

Je kunt goed connecten met in- en externe klanten en opdrachtgevers. Je communiceert bondig en in begrijpbare taal en je bent ook een sociale maar bovenal benaderbare vraagbaak ; je staat immer open voor vragen van je teamgenoten en weet deze ook te motiveren.

Ondernemen ;

Je wilt voor het grens uitkomst gaan en onderneemt hiervoor de nodige acties ; route je klanten, en natuurlijk op technisch gebied.

Oplossen;

kwaliteit staat bij jou voorop. Je hebt hiervoor in elk geval uitstekende kennis nodig van ; genesys, pureconnect, interactive intelligence en aanpalende applicaties, windows desktop en server besturingssystemen.

Heb je interesse?

Onze proces bestaat uit 1 gesprek opgesplitst in 2 porties waarvan 1 een ontmoeting en een 2de gesprek op onderstel van een talenten en drijfveer assessment.

Voorgaand aan dit gesprek vindt er een telefonische ontmoeting mogelijkheid.

Vermeldt dit bij je sollicitatie, we denken graag met je mee

Wat we bieden

Beloning ; hierover gaan we in gesprek en loeren we naar een passende beloning behoren bij de zwaarte van de functie, waarin we les en bekende als application manager meenemen. Inspirerende werkomgeving ;

Onze organisatie zit over 11 locaties verspreid waarvan het merendeel in nederland. We verlangen je de gelegenheid bieden zelf te vorsen welke locatie voor jou het beste uitkomt. Je kunt bv. Denken aan ; zwolle, rotterdam, breda, enschede, leeuwarden of groningen. Voor alle locaties geldt ; een open werkomgeving en een informele bedrijfscultuur. Flexibiliteit ; het belangrijkste is dat jij je doelen haalt en je afspraken na komt.

We aannemen hierbij in een eindje eigen verantwoordelijkheid. We wensen daarom gaarne gezamenlijk met jou loeren naar welk urenaantal voor jouw het beste werkt ; 36, 38 of 40. Thuiswerken én op bureau ; bij cendris gesteld we het vertrouwen in onze medewerkers. Woon je wat overigens weg? we zien je natuurlijk gaarne op bureau, maar vatten het ook wanneer je er voor kiest een of meerdere dagen thuis te werken. Deze kans is er. Auto, computer en aanraden ; hier hoef jij je niet druk om te opgraven, deze wordt voor jou geregeld. Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd ; we wensen gaarne vertrouwen in mekaar gesteld en bieden daarom bij een goede werkklik, direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met 2 maanden proeftijd.

https://www.vindazo.nl/keywords/applicatie-ontwikkelaar.html