Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Banen en opleidingen

Een Pools uitzendbureau in Rotterdam gezocht?

Bent u op zoek naar personeel met veel ervaring? Personeel dat werkt volgens uw maatstaven? Bij ons bent u aan het goede adres. Wij zijn een professionele  Pools uitzendbureau in Rotterdam.

Waarom kiezen voor een Pools uitzendbureau in Rotterdam

De Poolse mentaliteit is totaal anders dan de Nederlandse mentaliteit. Poolse werknemers begrijpen in no-time wat hun te doen staat, het zijn harde werkers en ze hebben een laag ziekteverzuim. Kortom, u krijgt een beter arbeidsresultaat en hogere productie voor hetzelfde geld. Een taaldrempel is iets wat vaak niet voorkomt omdat de meeste Poolse werknemers Engels en Duits spreken.  Wij van Pools uitzendbureau in Rotterdam weten precies hoe en waar we deze Poolse werknemers kunnen vinden.

Een tussenpersoon

Als Pools uitzendbureau in Rotterdam zijn wij een ’tussenpersoon’ tussen bedrijf en werknemer. Enerzijds zorgen we dat bedrijven werknemers in dienst hebben die erg productief zijn, anderzijds zorgen we voor goede arbeids- en woonomstandigheden voor onze werknemers. Wij zorgen voor huisvesting en voor vervoer naar het werk. Onze werknemers zijn in vaste dienst bij ons Pools uitzendbureau in Rotterdam. Dus u heeft als opdrachtgever geen zorgen en u zit nergens aan vast.

Wie zijn wij

Al jarenlang is het lastig voor bedrijven om goed en gemotiveerd personeel te vinden. Met name in de beroepen waar “handarbeid ”verricht moet worden, heeft te kampen met deze problemen. Er is teveel werk – ondanks alle werkzoekenden in Nederland- en een goede arbeidsmentaliteit is ver te zoeken. Wij van Pools uitzendbureau in Rotterdam zijn in dat gat van de markt gestapt met het leveren van Pools personeel. Deze werknemers willen nog keihard werken en motiveren zo tevens het personeel dat er al is. Nieuwsgierig wat wij als Pools uitzendbureau in Rotterdam voor u kunnen betekenen?. Schrijf u vrijblijvend in en zie welke mogelijkheden wij u als Pools uitzendbureau Rotterdam u kunnen bieden.