Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Mode en Kleding

Welke tassen trend volg jij?

Welke tassen trend volg jij? 

Waar leg jij je focus op als het gaat om tassen? Kijk je graag naar grote tassen of juist kleine tassen. En is de kleur voor jou ook heel belangrijk en wat voor soort materiaal de tas is gemaakt? Volg je trend die seizoensgebonden is, of kies je liever voor een tas die tijdloos is?

Van een portemonnee tasje naar strandtas xxl

Voor ieder uitstapje dat je maakt neem je toch een tasje mee. Al is het even een kort bezoekje naar een tankstation of een winkel bijvoorbeeld. Dan is het fijner om even met een portemonnee tasje op pad te gaan. Of als je gewoon even geen zin hebt om een grote tas mee te nemen naar een etentje. Je hebt portemonnee tasjes met en zonder koordjes. Heel klein en ook wel handig als je paar een spulletjes mee wilt meenemen zoals een make-up doosje en wat lippenstift en je sleutels en bovendien is het makkelijk terug te vinden in je tasje. Zoek je een grote strandtas xxl in moderne kleuren zoals wit en zwart en andere felle kleuren. In verschillende stoffen te verkrijgen zoals riet of eco-linnen van leer tot aan katoen. Met een rits of een magneetsluiting, er is keuze genoeg.

Wanneer dragen vrouwen een clutch tas

Een clutch tas wordt meestal gedragen op partijtjes. De naam clutch tas komt oorspronkelijk uit Engeland en betekent aangrijpen oftewel beetpakken. Tegenwoordig zijn deze tasjes niet meer uit het straatbeeld weg te slaan. In een mum van tijd is deze tas enorm populair geworden bij de vrouwen. En waarom, nou het is een heel makkelijk tasje dat je gewoon in je hand kan dragen, of met een koordje om je pols heen. Als je tas even uit je handen ontglipt dan kun je hem zo opvangen met het koordje. Maar er zijn ook vrouwen die het ook fijn vinden om hem wat groter te hebben zodat ze ook wat meer goederen mee kunnen nemen. Zoals een telefoon, toiletartikelen plus spiegeltje en sleutels. Ook vele bekenden vrouwen lopen er erg graag mee rond als er een gala is. Het dragen van een clutch zorgt ervoor dat je ook een beetje een ster voelt. Dus voor je avondje uit heb je echt een perfecte keuze gemaakt. Helaas wordt deze tas niet heel vaak gedragen, maar wie weet gaat dat hopelijk wel veranderen in de komende jaren.