Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Mode en Kleding

Sieraden: het perfecte cadeau

Sieraden zijn een mooi geschenk voor verjaardagen en jubilea. Het zijn weliswaar geen feestdagen (hoewel ik graag een regel zou zien die bepaalt dat iedereen een betaalde vrije dag krijgt voor zijn verjaardag), maar het zijn toch speciale dagen van het jaar.

Verjaardagen geven je de mogelijkheid om voor je geliefde geboortesteen sieraden te kopen, wat geweldig is… Zolang je het maar eerst bespreekt. Niemand mag zelf kiezen wat zijn geboortesteen is, en het is misschien niet voor iedereen een geliefde kleur! (Ik, bijvoorbeeld, ben dol op mijn geboortesteen – maar ik bezit al de perfecte robijnen halsketting, en tot de cyborg revolutie komt, zal ik alleen die ene hals hebben.)

Behalve geboortesteen sieraden zijn verjaardagen een mooi moment om je partner te laten zien dat je echt aandacht hebt gehad voor zijn of haar voorkeuren en antipathieën. Je kunt alle kanten op met een verjaardagscadeau: weelderige diamanten oorbellen, eenvoudige gouden kettingen, of grove stenen armbanden. Verjaardagscadeaus zijn over het algemeen wat behoudender, tenminste in mijn ervaring met het schrijven van cadeaugidsen; de meeste paren spenderen alleen op grote verjaardagen, en kopen meestal mooie juwelen nadat ze al “ja, dat wil ik” gezegd hebben. Je kunt traditionele jubileumgeschenken vieren door je geliefde te verrassen met zilver voor je 25ste, parels voor je 30ste, robijnen voor je 40ste, enzovoort. Je moet maar liefst 60 jaar samen zijn voor je geacht wordt diamanten cadeau te doen!

Omdat zoveel feestdagen in het teken staan van kettingen, vind ik dat belangrijke verjaardagen een goed moment zijn om je partner een klassieke set oorbellen of een ring voor de rechterhand cadeau te doen.

Gerelateerde artikelen

Een smoking kopen voor een black tie gelegenheid

Handgemaakte lederwaren die de normen en waarden van veganisten tegemoetkomen