Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Mode en Kleding

Een smoking kopen voor een black tie gelegenheid

Als u voor een gelegenheid bent uitgenodigd waarvoor de dresscode black tie is dan hoort u als man een smoking te dragen. Een smoking kopen is sowieso een goed idee, als u die in de kast heeft hangen dan kunt u bij iedere bijzondere gelegenheid goed voor de dag komen. De witte smoking wordt eigenlijk alleen in warme landen gedragen, in Nederland betekent een smoking kopen doorgaans dat u voor zwart gaat, hoewel bordeaux als kleur ook in opkomst is. Bij uw smoking draagt u en wit overhemd, een zwarte vlinderdas en zwarte sokken en schoenen.

Een mooi trouwpak uitzoeken

Als u gaat trouwen dan wilt u er op deze bijzondere dag natuurlijk tiptop uitzien. Een trouwpak kopen is dan ook iets dat u niet zomaar even tussendoor doet. Maak en afspraak bij Black Tie Gelegenheidskleding in ’s-Hertogenbosch en laat u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden. U kunt gaan voor een mooi pak van een van de bekende merken uit de collectie. U kunt ook een trouwpak kopen dat voor u op maat gemaakt is. Trouwpakken zijn beschikbaar in verschillende kleuren, Ze passen allemaal bij wit. Als uw bruid een andere kleur draagt is het wel belangrijk om dit op elkaar af te stemmen zodat u samen een stralend paar vormt.

Koop een goed pak voor een scherpe prijs

Wilt u een smoking kopen of een trouwpak kopen in s’-Hertogenbosch dan wilt u daar natuurlijk een goede prijs voor betalen. Een goed pak heeft zijn prijs, maar u kunt voor een bedrag rond de 500 euro een mooi pak aanschaffen. Het voordeel van een smoking of trouwpak is dat u het ook bij andere gelegenheden nog kunt dragen. Het is dus geen aankoop voor maar één dag. Laat u inspireren door het ruime assortiment van Black Tie Gelegenheidskleding in ’s-Hertogenbosch en maak er een onvergetelijke dag van.