Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Groothandel

Voor tegels en andere bouwmaterialen voor huis en tuin is dit dé specialist

Als u een doe-het-zelver bent en u wilt vloer- of wandtegels aanschaffen voor uw keuken, badkamer of woonkamer, dan is Van Noort BV een specialist die u niet mag missen. Gevestigd in Zuidland, vlakbij Rotterdam, bestaat het assortiment uit tegels in allerlei stijlen, prijsklassen en afmetingen. Met in totaal ruim 1250 tegels om uit te kiezen, heeft u geen andere winkel meer nodig. De tegels en bouwmaterialen die ze verkopen zijn allen van hoge kwaliteit en scherp geprijsd. Bent u in de buurt? Trek dan een paar uurtjes uit om de grote showroom en winkel te bezoeken. Als doe-het-zelver voelt u zich daar vast direct thuis.

De tegels en de Tegelviewer

Het tegelaanbod bij deze specialist bestaat uit ruim 200 vloertegels en meer dan 1000 wandtegels. Deze zijn netjes en overzichtelijk te bekijken in grote tegelkasten in de showroom. U vindt er tegels in elke stijl, zoals industrieel, modern, klassiek en landelijk. Daarbij zijn er deskundige medewerkers die u graag adviseren bij uw keuze. Niet alle tegels zijn geschikt voor vloerverwarming, bijvoorbeeld. Bekijkt u het assortiment liever zonder uw woning te verlaten? Dan gebruikt u de Tegelviewer. Dat is ook een uitstekend programma als u een idee wilt krijgen van hoe het uiteindelijke resultaat eruit zal komen te zien. Daar kunt u 2000 virtuele tegels uitproberen voordat u ze koopt.

Alles voor de doe-het-zelver

Van Noort BV is niet alleen de aangewezen specialist voor alles wat met tegels te maken heeft. U kunt er ook terecht voor bouwmaterialen voor al uw projecten in en rondom uw woning. Of u nu aan een klein of een groot project begint, bij deze specialist vindt u alle bouwmaterialen die u nodig heeft. U kunt dan denken aan houtproducten, deuren en kozijnen, gereedschap, pvc-producten, ijzerwaren en elektra. Bij deze specialist in de buurt van Rotterdam bent u met een bezoekje klaar.