Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Groothandel

Realiseer een unieke kast op maat van IKEA

Iedereen heeft andere behoefte wanneer het om kastruimte gaat. Heb je veel ruimte nodig voor je kleding? Of wil je graag veel opbergruimte voor al je boeken of andere spullen? Ostoya Furniture begrijpt als geen ander dat iedereen anders is en daarom bieden zij de mogelijkheid om een kast op maat te ontwerpen van IKEA. Zo stel je de kast zelf samen en weet je zeker dat al je spullen erin gaan passen. Deze expert biedt ook de mogelijkheid om fronten van IKEA voor de keuken en vele andere meubels en onderdelen te laten ontwerpen.

Een garderobekast of dressoir laten ontwerpen door experts

Bij Ostoya Furniture kun je niet alleen een kledingkast laten ontwerpen, maar ook andere soorten kasten. Laat bijvoorbeeld een dressoir ontwerpen dat de eyecatcher in je woonkamer wordt. Je kunt er ook voor kiezen om een garderobekast te laten maken waarin je gemakkelijk jassen, tassen en schoenen in de hal kunt opbergen. Uiteraard kun je ook een kledingkast laten maken. Welke kast van IKEA je ook op maat wilt laten maken; deze expert zorgt ervoor dat het de ideale kast wordt waar je al je spullen in kwijt kunt én die jaren meegaat! Door hen laat je ook fronten van IKEA voor de keuken en andere meubels ontwerpen.

Laat je droomkast ontwerpen door de ervaren interieurontwerpers

De interieurontwerpers van Ostoya Furniture staan graag voor je klaar. Laat hen je ideale kast op maat ontwerpen of kies ervoor om fronten van IKEA voor de keuken te laten maken. De interieurontwerpers luisteren graag naar je wensen en maken een ontwerpplan met materiaaladvies, zodat je precies weet waar je aan toe bent en wat de mogelijkheden zijn. Neem snel contact met ze op en schakel ze in voor je nieuwe kast van IKEA of geheel nieuwe fronten voor je keuken!