Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Groothandel

Alles over LED-paneel 60×60

Sinds ze voor het eerst op de markt werden geïntroduceerd in 1962, zijn LED’s of light-emitting diodes zich snel blijven ontwikkelen en winnen ze gestaag aan populariteit. Een voorbeeld van hun snelle ontwikkeling en breder gebruik is hoe LED-paneel lampen, zoals de LED Panel Light 60×60, steeds populairder worden. Welke kenmerken van de LED Panel Light 60×60 benadrukken de vooruitgang die is geboekt in de LED-technologie en hebben bijgedragen aan hun populariteit? Misschien wel het belangrijkste voordeel van leds is dat ze minder energie verbruiken dan andere vormen van verlichting en daarbij meer licht uitstralen. LED panelen 60×60 van een ledpaneelgroothandel kunnen tot 90 lumen per watt uitstralen, meer dan de helft van wat standaard verlichting kan bereiken. Het is een enorm voordeel gezien de groeiende energiebesparing beweging.

Kenmerken van LED-paneel 60×60

LED-paneel verlichting is voorzien van de nieuwste LED-technologie. De zijkanten, bovenkant en onderkant van de panelen zijn bekleed met LED’s voor maximale verlichting. Ook de brede afbuighoek van de LEDS maakt een gelijkmatige lichtverdeling mogelijk. LED Paneel lampen staan ​​bekend om hun hoge helderheid. Het vervangen van een standaard verlichtingsarmatuur door een LED Panel Light zal resulteren in een merkbaar helderder licht. Een LED paneel lamp heeft een levensduur van meer dan 40.000 uur, vele malen langer dan die van standaard armaturen. LED’s produceren lage niveaus van ultraviolette stralen, wat kan bijdragen aan vroegtijdige veroudering, zonnebrand, huidbeschadiging, oogbeschadiging en zelfs huidkanker. Ze worden ook als milieuvriendelijk beschouwd omdat ze loodvrij en kwikvrij zijn. Ze verbruiken ook minder energie dan andere soorten gloeilampen.

Waarom LED 60×60 panelen beter zijn dan andere soorten LED

De 600×600 LED-paneel verlichting produceert geen zoemend geluid dat vaak wordt gehoord bij andere vormen van verlichting, deels omdat de LED’s onafhankelijk zijn aangesloten. Deze functie betekent dat als een lamp uitvalt, de rest blijft werken. Uit deze discussie mag duidelijk zijn dat de energie-efficiëntie, eenvoudige installatie, hoge helderheid, lange levensduur, veiligheid, milieuvriendelijkheid en gemak van de 600×600 LED Paneel Verlichting het een zeer voordelige vorm van verlichting maken die zeker zal blijven bestaan. populair in de komende jaren.