Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Groothandel

Stelvoetjes bij deze specialist zijn de uitkomst

Als u een machine heeft, weet u dat deze stabiel moet staan en stelvoetjes nodig heeft. Als uw stelvoetjes kapotgaan, is het vervelend dat u deze moet aanschaffen. Het is lastig om de juiste stelvoetjes te vinden en u zoekt een speld in een hooiberg. Bij Caldic Techniek is het echter eenvoudig. Zij bieden namelijk de mogelijkheid om uw stelpoot te tekenen en vervolgens een step file in CAD-bestand en datasheet gratis te downloaden die u kunt toepassen op uw tekening. Op deze manier wordt uw tekening ineens een 3D-weergave, waardoor u weet hoe uw stelvoetjes eruit komen te zien en of ze de goede grootte hebben.

Wat is het gratis step file?

Caldic Techniek biedt een step file in CAD-bestand gratis aan. U hoeft hiermee niet meer uw stelpoot zelf te ontwerpen en te tekenen, maar u beschikt direct over de juiste data en gegevens om een complete 3D-tekening van de stelvoet te maken. Dit scheelt u heel veel tijd en moeite. Met deze bestanden krijgt u ook een duidelijk overzicht of uw stelvoet geschikt is voor de machine. Door al deze voordelen hoeft u niet bang te zijn dat u de verkeerde stelvoetjes in huis geleverd krijgt. De stelpoten van Caldic Techniek zijn ook nog eens van hoogwaardige kwaliteit en service staat bij dit bedrijf centraal.

Vraag extra informatie door contact op te nemen

U kunt van vrijwel elke stelvoet een gratis step file in CAD-bestand downloaden, samen met de datasheet. De specialist zorgt ervoor dat deze bestanden up-to-date zijn en er komen vaak nieuwe bestanden van nieuwe stelvoetjes bij. Mocht u echt een hele specifieke stelvoet nodig hebben en hiervoor niet het bestand vinden op hun website, kunt u de specialisten van Caldic Techniek altijd raadplegen door hen te bellen of te mailen. U vindt de contactgegevens op hun website en ze zijn elke dag bereikbaar.