Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Groothandel

Deze groothandel is dé expert in bakkersproducten

Bent u als ondernemer op zoek naar een groothandel en leverancier voor bakkerijproducten waarbij de service en de kwaliteit gegarandeerd optimaal is? U hoeft niet verder te zoeken. Hart Delicious uit Lijnden is al 80 jaar dé groothandel in bakkersproducten (zoals muffins, churros en bagels) voor Groot Amsterdam en omstreken. Hier vindt u de beste mixen en oliën, machines en accessoires, en ready-to-go producten voor uw bakkerij. In het assortiment van deze groothandel voor bakkersproducten vindt u de allerlekkerste croissants, wafels, donuts, churros, American cookies en nog veel meer. Wanneer u bij deze grossier uw bestellingen weet u zeker dat u uw klanten de allerlekkerste producten levert.

De lekkerste churros

Voor de lekkerste churros hoeft u niet verder te zoeken dan naar deze groothandel in bakkersproducten. Deze overheerlijke gefrituurde deegstengels komen oorspronkelijk uit Spanje en zijn steeds populairder aan het worden in Nederland. Hart Delicious uit Lijnden biedt u twee opties wanneer het aankomt om churros. U kunt de churros geheel zelf maken. Hiervoor heeft deze groothandel in bakkersproducten speciale machines in het assortiment om de churros zelf te bereiden. Wanneer de ruimte in uw bakkerij beperkt is, of u geen interesse heeft om zelf deze Spaanse donuts te maken, dan kunt u gaan voor de ready-to-go churros. Om deze churros te bereiden hoeft u niets anders te doen dan ze, nadat ze ontdooit zijn, verwarmen in een (doorloop)oven. Eenmaal warm zijn ze klaar te serveren. Om uw churros nog lekkerder te maken vindt u bij deze groothandel in bakkersproducten ook extra’s zoals kaneelsuiker of Nutella.

Betrouwbare leverancier

Wanneer u uw bestelling doet bij deze groothandel en leverancier komen uw producten zo snel mogelijk en zo vers mogelijk uw kant op. Deze groothandel levert alle producten direct uit voorraad en vervoert ze met goed uitgeruste diepvriesvrachtwagens. Hierdoor zijn de levertijden kort en hoeft u niet lang te wachten op uw bestelling. Uw klanten zullen genieten van de overheerlijke producten die u bij deze grossier bestelt.

https://www.hartdelicious.nl/