Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Groothandel

Verschillende soorten horecakoelkasten

Bent u op zoek naar horeca-apparatuur, zoals een koelkast die specifiek voor die setting is ontwikkeld? Dan zijn er verscheidene opties. Er worden een aantal verschillende soorten horecakoelkasten aangeboden door Horeca Megastore die alle geschikt zijn voor verschillende situaties. Lees verder en ontdek meer over de opties die u heeft, zodat u zelf bepaalt welk type koelkast voor u het best is.

De soorten koelkasten

Bij een goede webwinkel zoals Horeca Megastore vindt u allerlei soorten horecakoelkasten die specifiek zijn ontwikkeld voor gebruik in de horeca. Daarnaast vindt u daar ook een grote hoeveelheid andere horeca-apparatuur, zodat u alles bij één winkel kunt aanschaffen. Wat betreft de horecakoelkasten heeft u dan vijf verschillende opties:

  • Een displaykoelkast: dit is een koelkast met een glazen deur zodat de producten te zien zijn en tentoongesteld kunnen worden.
  • Een standaardkoelkast: voor het opslaan van uw producten die niet gezien hoeven worden heeft u een standaardkoelkast nodig met een dichte deur.
  • Voor onder de bar: er worden ook kleinere horecakoelkasten aangeboden die precies onder uw bar passen en daar uw drinken en andere producten koelen.
  • Voor in hotelkamers: heeft u een hotel, dan zijn er ook minikoelkasten die u in de hotelkamer kunt zetten en waar uw gasten gebruik van kunnen maken.
  • Voor het koelen van flessen: heeft u een horecakoelkast nodig die specifiek flessen koelt, dan zijn er flessenkoelkasten die daar specifiek voor zijn ontwikkeld.

Vind de perfecte koelkast online

Wat ook uw behoeften zijn en welke horeca-apparatuur u ook nodig heeft, bij een goede online winkel zoals Horeca Megastore vindt u dit alles op één plaats. Alle bekende merken zijn vertegenwoordigd. Daarnaast vindt u er ook goedkopere opties. Door uw horeca-apparatuur online aan te schaffen bij deze specialist profiteert u van een groot assortiment. Breng een bezoek aan de webshop en vind daar exact wat u nodig heeft voor uw specifieke horecagelegenheid.