Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Bedrijven

Tips voor de waterpijp

Doordat de waterpijp een enorme hype is en er steeds meer shishacafé’s tevoorschijn komen, lees je in dit artikel een aantal waterpijp tips om het gebruik van de waterpijp aangenamer te maken en extra effect te geven. Allereerst is het van belang dat het water die in de waterpijp vaas zit koud is. Het beste kan er zelfs ijsklontjes in het water worden gedaan. Hierdoor wordt de rook wat smeuïger en wordt het oproken van de rook een stuk aangenamer. Verder kan je experimenteren met fruit. Als dit in het water wordt gelegd krijgt de rook extra veel smaak. Let wel op dat je niet een hele fruitmand erbij gooit want de smaak veranderd al erg snel.

Verder kan je altijd verschillende kooltjes mixen met elkaar. Hierbij heb je bijvoorbeeld een kooltje met de smaak framboos en een met citroen. Door deze smaken te mixen komt er een unieke smaak vrij met een samenstelling van deze twee smaken. Hierdoor kom je tot de ontdekking dat er meer smaken bestaan dan alleen de standaardsmaken. Het klinkt misschien een beetje gek, maar er hoeft niet alleen water in de waterpijp vaas. Experimenteer met bijvoorbeeld melk of wijn. Hierdoor wordt de rook nog dikker en krijgt de rook extra aroma’s erbij. Door deze tips kan je te werk gaan met welk honderden verschillende variaties. Als laatste tip kunnen wij meegeven dat je regelmatig de rook die erin zit eruit moet halen. Dit voorkomt dat de rook die er een tijd in zit naar het metaal van de vaas gaat smaken en dat is niet heel lekker. Let wel op dat je niet te hard de rook wegblaast want hierdoor kan het kooltje beschadigen.

Ik hoop dat je door deze tips extra kan genieten van je waterpijp. Laat de rest zien welke effecten deze tips kunnen hebben en geniet!

https://premium-hookahs.nl/