Gratis Artikel Plaatsen
Adverteren

Schotelexpert.nl

Wij leveren alles op het gebied van tv, zo hebben wij de wetek play met android en satelliet of kabel aansluiting. Ook helpen wij u met het installeren van uw volautomatische schotel voor op de camper , caravan of boot. Wij leveren de volgende bekende producten zo als Teleco, oyster, Megasat, en Selfsat. Natuurlijk leveren wij ook de bekende satellietontvangers zoals de SAB, Amiko, Xtrend, Mutant, Vu plus, en de M7 producten van Canaldigitaal.

Bedrijfsinformatie

RHD, Schotelexpert.nl Kwaliteit en persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel! RHD, Schotelexpert heeft een geruime ervaring en vakspecifieke ervaring in de satelliet branche. Onze focus ligt met name op kleine tot middelgrote Installaties, Reparaties- en Verkoop, zowel zakelijk als particulier. U bent verzekerd van een expert waarbij vakmanschap aantoonbaar overheerst in onze opgeleverde projecten. U kunt er op rekenen dat Schotelexpert alle Satelliet installaties zelf kan uitvoeren. Schotelexpert begeleidt u in het gehele proces van A tot Z 24/7 Online Winkelen, met aantrekkelijke prijzen en een goede service. Wij leveren niet alleen de beste producten maar helpen u ook graag met vragen.

Wilt u een satelliet schotel kopen? Bij Schotelexpert kunt u terecht voor een geheel nieuw satellietsysteem. Daarnaast monteren en repareren wij ook uw huidige satellietsysteem of schotelantenne. Schotelexpert RHD doet reparatie werk met de (No Cure No Pay) regeling. De (No Cure No Pay) houdt in wanneer wij een mankement aan uw systeem niet kunnen verhelpen dat u ook geen kosten heeft.

Contact informatie

E-mail naar info@schotelexpert.nl

Ons nummer is 0614699409

Ons adres is Vijfhuisterdijk 4 9074 TE Hallum Netherlands

http://www.schotelexpert.nl/