Gratis Artikel Plaatsen
Bedrijven

QR codes en de consument

Door de verschillende toepassingen die steeds meer mogelijk zijn, maken bedrijven steeds meer gebruik van QR codes. Een QR code is een code, dat lijkt op een plaatje, dit plaatje is zwart met witte blokjes. Elke QR code is uniek en staat ergens voor, zo is het mogelijk om objecten en pakketjes uit elkaar te houden. Door het scannen van deze code wordt er informatie over gedragen naar de scanner, in het geval van een pakket bezorger, kan een QR code dienen om een scherm te openen, dit scherm brengt de bezorger vervolgens naar een formulier die door de ontvanger ondertekend kan worden.

Maar ook op particulier niveau is veel mogelijk met een QR code, zo kan er bijvoorbeeld een code gescand worden die informatie levert. Dit is voor bedrijven een extra toepassing om klanten te bereiken. Een QR code printer zorgt ervoor dat de codes uniek of per product worden gemaakt. Zo kan er ook met een app een bepaalde gescand worden, zo is het ook mogelijk om een 3d plaatje te gebruiken voor de code. Zodra de code wordt gescand veranderd deze dan in bijvoorbeeld een 3d leeuw op uw beeldscherm. Op deze manier zijn er veel mogelijkheden met een QR code. 

Een bedrijf dat specialiseert in dergelijke printers is KBA Metronic. Zij bieden verschillende soorten printers aan, deze printers zijn in staat om op alle ondergronden te printen. Zij bieden vooral industriële printers aan. Zij bieden ook printers aan die constant kunnen printen en dat het inkt bij gevuld kan worden als de machine bezig. Deze continuous inkjet printer zorgt er dus voor dat het printproces optimaal blijft, zodat er niet gestopt hoeft te worden omdat de inkt op is. Laat u daarom inspireren en infomeren door KBA Metronic. Zij zorgen ervoor dat uw bedrijf constant het werk kunnen uitvoeren zonder te stoppen.

http://www.kba-metronic.com/