Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Gezondheid

Heeft u gehoorbescherming nodig en woont u nabij Rotterdam?

Dan moet u zeker een bezoek brengen aan de vestiging van Van Gent Hoortoestellen in Vlaardingen, vlak bij Rotterdam, om te spreken over gehoorbescherming. Bij dit audicienscentrum werken enkel professionele audiciens die u graag voorzien van deskundig advies om uw gehoor op de optimale manier te beschermen. Er zijn namelijk verschillende hulpmiddelen verkrijgbaar, afhankelijk van de staat van uw gehoor én de mate van bescherming die u wenst. De audiciens bij Van Gent Hoortoestellen denken met u mee welke gehoorbescherming het best bij u past.

Welke gehoorbescherming past het best bij u?

Gehoorbescherming is uiteraard verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er speciale, universele oordopjes beschikbaar als u regelmatig naar een concert of festival gaat en u ervoor wilt zorgen dat het geluid geen beschadiging kan veroorzaken. Het is ook mogelijk om gehoorbescherming op maat te laten maken, wat ideaal is wanneer u bijvoorbeeld in een machinehal of autogarage in regio Rotterdam werkt. In dit soort omgevingen is er namelijk constant een hoge mate van lawaai die wellicht de geluidsgrens overschrijdt. In dat soort gevallen is het verstandig om gehoorbescherming op maat te laten produceren door een deskundige audicien in regio Rotterdam. Gehoorbescherming op maat wordt vaak door de zorgverzekeraar vergoed. Het kan dus geen kwaad om dit een keer na te vragen bij uw verzekeraar, zeker wanneer u in een risicovolle omgeving werkt waar gehoorbeschadiging een mogelijkheid is.

Maak direct een afspraak voor een gratis gehoortest

Wilt u graag weten hoe het staat met uw gehoor? Dan is het mogelijk om bij Van Gent Hoortoestellen nabij Vlaardingen een gratis gehoortest in te plannen met een aansluitend adviesgesprek over gehoorbescherming. Dan hoort u meteen hoe de actuele situatie omtrent uw gehoor is en wat u eventueel kunt doen om het te beschermen. Maak een afspraak via de website of neem telefonisch contact op om het in te plannen.

 

https://hoortoestellen-vangent.nl/