Gratis Artikel Plaatsen
Auto

Goedkoop auto leasen zonder arbeidscontract

Zowel bedrijven als particulieren met een arbeidscontract kunnen goedkoop auto leasen, maar hoe zit dit als je geen arbeidscontract hebt? Veel freelancers en ZZP’ers vragen zich wel eens af of goedkoop een auto leasen nu ook voor hen is weggelegd. Er zijn veel leasemaatschappijen die eisen dat je drie boekjaren van je onderneming of je arbeidscontract kan overleggen bij het aangaan van een leasecontract. Echter, er zijn wel leasemaatschappijen die ook mogelijkheden bieden aan mensen zonder eigen bedrijf of arbeidscontract. In dit geval moet je wel aan andere regels voldoen.

Ook goedkoop een auto leasen is een financiële verplichting

Wanneer je kiest voor goedkoop een auto leasen, dan ga je een financiële verplichting aan waar je aan moet blijven voldoen totdat het leasecontract afloopt. Het is dan ook vanzelfsprekend dat leasemaatschappijen bewijs willen zien dat je aan deze langdurige financiële verplichting kan voldoen. Als je geen bedrijf of arbeidscontract hebt, dan zijn er leasemaatschappijen die genoegen nemen met je persoonlijke administratie en bankafschriften van enkele maanden. Dit is er speciaal voor mensen die (relatief kort) actief zijn als ZZP’er en voor mensen die freelance werken.

Goedkoop auto leasen als je werkloos bent

Wanneer goedkoop een auto leasen mogelijk is zonder arbeidscontract, betekent dit dan ook dat je een auto kan leasen als je werkloos bent en een uitkering ontvangt? Dit wordt erg lastig. Je kunt de leasemaatschappij namelijk niet goed aantonen dat je een stabiel inkomen hebt. In verreweg de meeste gevallen is het uitkeringsbedrag dat je maandelijks ontvangt te laag om goedkoop te kunnen leasen. Echter, er zijn leasemaatschappijen die bereid zijn iedere aanvraag persoonlijk te bekijken. Hierbij kan bijvoorbeeld ook worden bekeken hoeveel spaargeld je hebt. Daarnaast zijn er mensen die een uitkering krijgen die wel hoog genoeg is voor een lease auto. Helemaal uitgesloten is het dan ook niet.

http://www.goedkoopautoleasendirect.nl/