Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Auto

Zo regel je je eigen bedrijfswagen binnen een paar dagen

Ben je net gestart als ondernemer of ga je dat binnenkort doen? Dan heb je misschien ook een bedrijfswagen nodig. Om naar je klanten te rijden, om klussen te doen en om spullen te vervoeren. Je kunt de bedrijfsauto kopen, maar je kunt er ook voor kiezen om te leasen. Een bedrijfsauto leasen is tegenwoordig heel populair en het is snel geregeld. Je hoeft er zelfs de deur niet meer voor uit want alles gaat heel gemakkelijk via het internet. Je kunt bij verspillende bedrijven prijzen vergelijken en zo eenvoudig je keuze maken.

Niet alle contracten zijn hetzelfde

Let er wel op dat niet ieder contract hetzelfde is. Het is heel belangrijk wat de looptijd is en hoeveel kilometers per jaar je kunt rijden binnen je contract. Bereken dus eerst goed hoeveel je per jaar denkt te gaan rijden. Bedenk dan voor hoeveel jaren je een contract wilt. De meeste contracten voor bedrijfswagen leasen lopen vier tot zes jaar. En dan is het nog belangrijk welke voorwaarden gelden. Krijg je bijvoorbeeld een leenauto mee als je auto naar de garage moet voor onderhoud of een reparatie. Daarnaast is de pechservice belangrijk, hoe lang duurt het voordat je geholpen wordt als je met pech langs de weg komt te staan, ook al zal dat met een nieuwe auto hopelijk niet snel gebeuren.

Maak een weloverwogen keuze met een bedrijfswagen leasen of een bedrijfsauto leasen

Een weloverwogen keuze maken is erg belangrijk. Je gaat voor een langere periode een contract aan dus het is goed om hier goed over na te denken. Vraag voor de auto van je keuze meerdere offertes op en bekijk deze goed. Maak je keuze pas als je heel zeker bent van je zaak. Tussentijds een leasecontract opzeggen brengt meestal hoge kosten met zich mee en dat wil je natuurlijk voorkomen.

https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/