Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Auto

Contract voor leaseauto

Het huren van een auto werkt hetzelfde als het huren van een woning. Ook hiervoor betaal je maandelijks een bepaald bedrag, zodat je gebruik mag maken van de auto. Dit betekent niet dat de auto dan je eigendom wordt. Dit heeft tot voordeel dat je evenmin voor alle kosten verantwoordelijk bent. Wel zul je de kosten moeten voldoen, zoals deze zijn vastgesteld in een leasecontract. Afhankelijk van je situatie en het type auto dat je uitkiest, kan er gekeken worden welk contract het meest geschikt is en of eventuele kortingen kunnen worden geboden. 

Op voorraad beschikbaar

Veelal zijn auto’s van diverse merken en modellen reeds opgekocht en staan ze door het hele land verdeeld in opslag bij autobedrijven. Door een leasemaatschappij uit te kiezen die contact heeft met een groot aantal van dit soort bedrijven of dealers, kun je eigenlijk altijd nagaan of de auto die jij wilt huren, reeds beschikbaar is. Auto Lease Centrale is een dergelijke maatschappij en een goede service kan zo geboden worden. Een ander voordeel van ‘voorraad auto leasen’ is zo dat hierdoor bepaalde kosten wegvallen, wat de prijs van de maandpremie kan verlagen. 

Contractduur en prijs

‘Voorraad auto zakelijk leasen’ biedt ook de mogelijkheid tot het aanbieden van verschillende contracten. Er zijn contracten met een contractperiode van minimaal 12 of 24 maanden, maar dit kan uitlopen tot wel 3 tot 5 jaar. Daarna kan opnieuw bekeken worden welke auto je zou willen leasen en rijdt je weer in een nieuw model. Ook al is het dan niet een eigen auto, er zal niemand anders ooit eerder gebruik van hebben gemaakt. Naast de contractduur kan ook de maandpremie anders uitvallen, afhankelijk van je wensen. Door de premie vast te leggen, weet je voor de gehele contractduur wat je maandelijks betaalt. Dit kan veel rust en zekerheid bieden.

https://www.zakelijkautoleasen.nl/