Ontdek de unieke methode van 123-theorie.nl

Je wilt graag je rijbewijs halen. Maar je kunt pas praktijkexamen doen als je over het theoriecertificaat beschikt. 123-theorie.nl helpt je hierbij. Dankzij onze lesmethode slaag je namelijk al binnen één dag.

Iedereen kan slagen bij 123-theorie.nl

Autotheorie kan behoorlijk lastig zijn. Als je zelfstandig met allerlei theorieboeken en CD-roms aan de slag gaat, loop je dan ook snel tegen problemen aan. Want er is niemand die extra uitleg geeft. Bij 123-theorie.nl word je gelukkig wél begeleid door professionele docenten. Zij leggen de lesstof duidelijk uit, en ze beantwoorden alle vragen geduldig. Dankzij deze methode slaagt 95% van de cursisten in één keer.

Hoe ziet de cursusdag eruit?

Onze dagcursus autotheorie bestaat uit twee delen: het oefenen van de lesstof én het officiële CBR examen. In de ochtenduren gaan we gezamenlijk aan de slag met de theorie. We werken met duidelijke praktijkvoorbeelden en handige ezelsbruggetjes. Deze methode is zo ontwikkeld dat iedereen de theorie goed kan onthouden. Na de lunch gaan we met zijn allen richting het CBR, waar het officiële examen plaatsvindt. Jij hoeft je tijdens deze dag alleen maar te focussen op de lesstof. Wij regelen de rest.

Kies je eigen cursuslocatie

Bij 123-theorie.nl bepaal je zelf op welke datum en locatie je de cursus volgt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor theorieles in Utrecht, Amsterdam of Arnhem. Of schrijf je je toch liever in voor een autotheoriecursus in Rotterdam, Breda of Deventer? Er zit altijd een locatie bij jou in de buurt. Dus wacht niet langer en meld je vandaag nog aan!