Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Auto

Op zoek naar caravan onderhoud?

Bij Truckwash1 zijn we ook gespecialiseerd in het onderhoud van caravans en campers. Deze kan je komen wassen in onze wasstraat, maar met onze artikelen uit de webshop maken we het mogelijk om het nu ook zelf te doen! We poetsen met hoge kwaliteit poetsmaterialen die je ook in onze webshop kan vinden.

Vooral wanneer je op vakantie gaat of weer terugkomt van vakantie dan is het schoonmaken van de caravan erg prettig, maar ook wanneer je de caravan winterklaar wil maken is onderhoud van essentieel belang. Wil je het helemaal goed doen? Poets dan één keer per kwartaal de caravan en geef hem een goede onderhoudsbeurt.

Caravan onderhoud geeft je reis net een wat meer hygiënische look. Met deze tips kan je de caravan goed onderhouden:

  • Minimaal één keer per jaar het interieur grondig reinigen
  • Minimaal één keer per jaar het exterieur grondig reinigen
  • Maak de koelkast en badkamer extra goed schoon! Hier kan gemakkelijk verontreiniging ontstaan.
  • Controleer altijd goed de ramen en serviceluiken.
  • Laat ramen, deuren en kasten openstaan wanneer je de caravan/camper hebt schoongemaakt. Hierdoor kunnen de ruimtes goed luchten.
  • Maar de waterleidingen en kranen vrij van water en leeg de schoon- en vuilwatertank, voordat je gaat stallen.
  • Controleer voordat je gaat stallen ook altijd even de bandenspanning, handrem en versnellingspook.

Rond af met een luchtverfrisser

Een luchtverfrisser voor in je caravan is ideaal, omdat zo de caravan de gehele reis lekker fris blijft ruiken. Zeker met de luchtverfrissers van Grace Mate Poppy of Great-Lion. Je kan de vieze geur in de auto, caravan en/of vrachtwagen verwijderen met de luchtverfrissers van Grace Mate Poppy of Great-Lion. Het is doeltreffend en je hoeft niet bang te zijn voor vlekken of sporten. Onze luchtverfrissers laten geen sporen achter op het interieur.

https://www.truckwash1.nl/