Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Bedrijven

Eindelijk weer mooie nagels

Als je je onhandige kalknagels wilt laten laseren in Utrecht dan kun je bij ons terecht voor een afspraak. Kalknagels komen vaak voor en toch lijkt er een groot taboe op te heersen. Het ziet er niet fris uit en mensen lijken zich er enorm voor te schamen. Het is natuurlijk rot als je hierdoor geen open schoenen meer aan durft en in de zomer de hele tijd met dichte schoenen aan moet lopen. Het is fijn als je kalknagels dan verholpen worden en je gewoon weer slippers aan durft. Er zijn genoeg zalfjes op de markt gebracht, maar niks lijkt echt goed te helpen.

Hoe werkt het?

Als je dit herkent is het misschien wel wat voor jou om je kalknagels te laten laseren in Utrecht. Je nagel wordt bij deze behandeling verhit. Dat zorgt ervoor dat de schimmels het niet overleven en de celwand ervan kapot maken. Hierdoor zal het niet erger worden of zich gaan verspreiden. Je natuurlijke nagel zal gewoon blijven groeien en je kunt je teennagels dan gewoon bijhouden met een vijl of schaartje. De kalknagel zal dan vanzelf verdwijnen met een beetje geduld. Het is goed om te weten dat het dus niks is om je voor te schamen, het kan iedereen overkomen.

Tips voor het voorkomen

Pas in het vervolg op met beschadigde nagels. Als je een scheurtje hebt en dat niet goed schoonmaakt en verzorgd, is dat een goede plek voor schimmels om te groeien. Neem dus echt even de tijd om er met liefde mee om te gaan, dit gaat je later veel gedoe schelen. Ook moet je zorgen dat je je tenen en nagels goed afdroogt na het douchen of zwemmen. Vocht en warmte zijn de ideale omstandigheden om te leven voor schimmels die de kalknagels veroorzaken. Neem deze tips mee en voorkom het voor de volgende keer. Je bent altijd welkom om je kalknagels te laten laseren in Utrecht als het toch mis gaat.