Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Bedrijven

Een betrouwbare occasion koop je bij Occasion Hengelo

Voor een degelijke en eerlijke occasion ga je naar Occasion Hengelo, waar je nog een goed advies krijgt en je zeker weet dat je een auto koopt zonder verborgen gebreken. Er zijn ontelbaar veel autohandelaren, groot en klein, maar niet allemaal even betrouwbaar. Er wordt ongelooflijk veel gesjoemeld met tweedehands auto’s, en de nietsvermoedende koper komt regelmatig voor onwelkome verrassingen te staan. En tsja, dan is de autodealer opeens niet thuis. Garantie tot de deur, zogezegd. En weg zijn je zuurverdiende centjes. Maar gelukkig werkt het zo niet bij elke autodealer.

Zoek een goed adres in de buurt

Vaak heeft een autodealer in eigen dorp of eigen omgeving wel een naam opgebouwd, en zal ie niet de klanten gauw belazeren. Dan kan ie snel z’n zaak opdoeken. Zo ook bij Occasion Hengelo, waar ze al heel lang auto’s inkopen en verkopen, en altijd eerlijk zijn over de geschiedenis van de auto. Er wordt niet gedraaid aan de kilometerteller. Ook als je op zoek bent naar een speciaal model kan Occasion Hengelo je vaak helpen. Ze zoeken in binnen-en buitenland naar het door jouw gezochte model of merk, en Occasion Hengelo staat er om bekend dat ze heel vaak slagen in het vinden van het betreffende model. Vervolgens wordt de auto helemaal nagekeken, eventuele gebreken worden verholpen, en wat betreft de prijs is Occasion Hengelo zeer concurrerend met de collega-autohandelaren. En dan weet je zeker dat je een eerlijke auto koopt. 

Zeker als vrouw weet je vaak echt niet waar je op moet letten bij de aankoop van een eerste autootje, of een opvolger voor je eigen auto. De auto moet gewoon starten, en niet zomaar afslaan. Er moeten geen gekke lampjes branden op het dasboard, en de banden moeten niet lek zijn. De bekleding moet ook heel zijn. En daar houdt het zo ongeveer mee op.Gerelateerde artikelen

Noppenfolie: 3 tips voor dit veelzijdige verpakkingsmateriaal

QR codes en de consument

Plezier hebben in je werk