Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Bedrijven

Een 1-daagse training als hr-manager volg je bij dé specialist in Noord-Holland

Volg een 1-daagse training als hr-manager in Haarlem, Noord-Holland bij een gespecialiseerd bedrijf: L&D Support Nederland. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring en biedt verschillende cursussen en trainingen aan om onder andere hr-professionals, loopbaancoaches en organisatieadviseurs handvatten te geven voor het benutten van talenten en het optimaliseren van teamprestaties. Er wordt tijdens de trainingen een talentmeting uitgevoerd, ook wel de Profilizer talentmeting genoemd. Deze geeft inzicht in verschillende belangrijke zaken. Weet je bijvoorbeeld hoe medewerkers binnen het bedrijf samenwerken, wat de veerkracht van medewerkers is en heb je daarnaast inzicht in het te verwachten gedrag? Met deze talentmeting kom je daar vanzelf achter!

De voordelen van de trainingen van dit bedrijf

De 1-daagse training voor een hr-manager van L&D Support Nederland in Noord-Holland focust zich op talent development. Wanneer je weet wat de talenten van je werknemers zijn en je leert hoe je deze het best kunt benutten, kun je onder andere werkrelaties verbeteren en onderlinge samenwerkingen optimaliseren. Daarnaast ondersteun je tegelijkertijd de ontwikkeling van werknemers en kunnen zij groeien in hun functie. Uiteindelijk leidt dit tot betere teamprestaties en vaak ook tot meer veerkracht, tevredenheid en betrokkenheid van medewerkers. Dit gaat vaak hand in hand met verzuimreductie en een vermindering van personeelsverloop.

Bekijk de website voor meer informatie

Ben je benieuwd wat de andere voordelen zijn van deze 1-daagse training voor een hr-manager in Noord-Holland? Of ben je benieuwd naar de rest van de trainingen en cursussen? Stel gerust je vragen door contact op te nemen met de professionals van L&D Support Nederland, gevestigd in Haarlem. Ze geven je graag advies, vertellen meer over de mogelijkheden en denken met je mee voor een passende training of cursus. Wat jouw wensen ook zijn, deze specialist helpt je verder. Bekijk hun website voor meer informatie en de contactgegevens en reserveer de gewenste training.