Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Bedrijven

De oplossing voor de zakelijke dienstverlening

De software specialist Mysolution beschikt over PSA software en is speciaal voor zakelijke dienstverleners beschikbaar. Deze dienstverleners zijn bezig om op projectbasis professionals in te zetten bij hun klanten. De producten van Mysolution vormen een oplossing op integrale basis voor een selectie en matching, de planning, een urenregistratie, facturatie, contractbeheer en project administratie.

De sterke grafische user interface van Mysolution is in de afgelopen twee jaar volledig opnieuw ontwikkeld vanuit de reeds bestaande planningsmodule. De planningsmodule is uniek, omdat de integrale gedachte er inzit. De professionals van uw bedrijf kunnen nu voor een periode ingepland worden voor uw projecten. Het maakt niet uit of dit een of meerdere projecten zijn. Als de professionals hier zelf geautoriseerd zijn kunnen zij dit zelf ook regelen.

 Ook kunt u via de Mysolution Portal/app nu uw uren laten registreren. Dit kunt u doen wanneer u wilt en op welke device. Deze moet wel volledig geintegreed zijn met de Backoffice en Frontoffice van Mysolution. Hierdoor kan de factuur generatie automatisch worden gestart. Ook de beschikbaarheid, het inzicht in de vakantiedagen en de urenregistratie, onkosten en het verzuim kunnen in de portal op elk device worden bekeken. Mocht u hierin iets willen wijzigen is dit ook mogelijk.

Daarnaast kan uw bedrijfswaarde door de inzichtelijke en consistente besluitvorming verhoogt worden. U biedt hiermee  een krachtige, veilige en beheerde oplossing voor de BI-analytics. De bedrijfsdata en de clouddata kunnen perfect worden geintegreerd. U kunt uw investeringen in de data uitbreiden en de productie verhogen. Dit doet u door de analytische modellen die kunnen worden gebruikt voor bijvoorbeeld rapporten en gegevensvisualisatie. Het systeem van Microsoft Power Bi is helemaal inegreerbaar in de Mysolution software.

De kenwaarden van Mysolution zijn dienstbaar, pragmatisch en innovatief. Deze waarden komen terug in onze diensten en producten, maar ook in het personeel wordt dit gevoeld. Mysolution helpt u hartstikke graag met het bieden voor een voorsprong door innovatie en meerdere werkbare oplossingen. Koop nu uw Staffing software en uw Front office software.

https://www.mysolution.nl/nl-NL/Home

Gerelateerde artikelen

Jouw auto weer als nieuw

Geld investeren in een sterk merk

Verven en schilderen