Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Bedrijven

Bestel uw kunstkerstboom online bij Xmasdeco

Xmasdeco biedt een unieke collectie kerstdecoraties en is de eerste webwinkel in Europa met luxe alles-in-1-pakketten met alles dat je nodig hebt voor de mooist versierde kerstbomen. Dit betekent eenvoudig de mooiste gedecoreerde kunstkerstboom bij jou thuis!

The ontwerpers van Xmasdeco ontwikkelde een unieke natuurlijke kunstkerstboom die echt net echt lijkt. Kunstkerstboom met verlichting, al bevestigd aan de takjes. Compleet geleverd met een selectie van ornamenten (tot wel 15cm doorsnede) in verschillende kleuren, designs en maten. Ieder pakket wordt geleverd met luxe haakjes, tinsels, kunstsneeuw en een gratis guirlande om de voet van de boom mee af te werken. En dat alles verpakt in een stevige herbruikbare kartonnen verpakking.

Deze all-in pakketten bieden enorm veel waar voor het geld. Koop luxe kunstkerstbomen online, gratis thuisbezorgd en de garantie voor een sfeervolle kerst.

Kunstkerstbomen maken het leven een stuk makkelijker: geen naalden op de vloer, makkelijk opzetten en niet elk jaar op zoek naar een nieuwe boom. Kunstkerstbomen met decoratie zijn al helemaal ideaal: u hoeft ook niet meer te zoeken naar ballen en slingers. Ideaal voor kantoor en thuis.

Kies bijvoorbeeld voor een versierde kunstkerstboom met warme, koperkleurige ballen. Zoekt u iets traditioneler? De kunstkerstboom met zilveren versiering is in diverse formaten beschikbaar. Voor een meer opvallende boom gaat u voor de kerstboom met donkerrode en paarse ballen. En voor de echte kerstsfeer hebben wij kunstkerstbomen met mooi fonkelende rode ballen. Elke boom is rijkversierd met genoeg ballen en natuurlijk zijn alle kerstbomen ook voorzien van een piek.

Welke kerstboom u ook kiest, u zult er zeker van zijn dat de kunstkerstboom bijna niet van echt te onderscheiden is. Wij ontwerpen en produceren de kerstbomen zelf, waardoor ze hun unieke, bijna echte vorm hebben. Alle kunstkerstbomen worden gratis verzonden, hoeveel u er ook bestelt. Wilt u meerdere ruimtes op het werk van een kerstboom voorzien? Of zoekt u een boom voor thuis zonder al te veel rompslomp? Met onze mooie kunstkerstbomen geniet u snel en makkelijk van de gezellige kerstsfeer!

https://www.xmasdeco.nl/