Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Aanbiedingen

Personeelsuitje? Bubbelbal heeft de activiteit voor je klaarstaan

Personeelsuitjes zijn belangrijk voor een bedrijf. Je brengt collega’s bij elkaar om banden te versterken, als team en op persoonlijk gebied. Het is daarom van belang dat je een leuke activiteit organiseert, waarbij iedereen betrokken wordt en het naar zijn zin heeft. Hier zijn 3 ideeën voor activiteiten die het volgende personeelsuitje een succesvol uitje te maken:

 

Archery Attack

Dit is een vrij nieuwe sport waar boogschieten, paintball en trefbal samen komen. Gelukkig is het wel wat minder pijnlijk dan paintball. Je speelt in twee teams en iedereen krijgt een eigen boog en masker. De pijlen die worden gebruikt zijn van rubber en daarom zacht en veilig, al vliegen ze wel snel door de lucht. Het doel is om targets in het veld te raken, maar je kunt ook een tegenstander uitschakelen door hem of haar te raken.

 

Bubbelbal

Voetballen, maar dan luchtiger en veiliger. Bubbelbal is een voetbalspel waar de spelers een grote opgeblazen bal om hun lichaam hebben. Hierdoor kun je zorgeloos tegen je tegenspelers aan botsen en elkaar onderuit halen. Voor diegene die op de grond ligt is het wel even afzien want hoe komt je ooit weer op je voeten terecht? Het lijkt een beetje op een schildpad die op zijn rug ligt en met zijn pootjes spartelt. Dit zorgt dit voor hilarische momenten! 

 

Pubquiz

Een iets minder actieve optie, maar daarom niet minder gezellig! Een pubquiz is een goed idee om eens te kijken hoeveel iedereen eigenlijk weet van het bedrijf of van elkaar. Maar je kunt natuurlijk ook over andere onderwerpen vragen stellen. Er hoort live muziek bij en natuurlijk ook een lekker hapje en drankje.

 

Activiteit huren

Al deze activiteiten kun je regelen bij bubbelbal.nl. Bubbelbal levert de activiteit op locatie dus je kunt zelf kiezen waar je met je personeel naar toe gaat. Combineren is ook mogelijk.

 

https://www.bubbelbal.nl/