Gratis Artikel Plaatsen
Zakelijk

Multifunctioneel congreslocatie Eindhoven

Bent u op zoek naar een congreslocatie in Eindhoven voor een gepland evenement of congres? Dan bent u bij het 040 Congres & Events in Van der Valk Hotel Eindhoven aan het juiste adres. Dit is een congrescentrum bestaande uit onder andere 22 multifunctionele zalen voor vergaderingen, congressen of evenementen. Tevens zijn er ook 5 kleine vergaderruimtes en flexibele werkplekken. Nog meer redenen nodig om uw congreslocatie te boeken in Hotel Eindhoven?

– 040 Congres & Events heeft een beoordeling van 4 vergaderhamers

– Nieuwste apparaten tot uw beschikking en gratis Wi-Fi

– Diverse culinaire mogelijkheden tijdens uw congres of event

– Vier keer titel ‘Gouden Keurmerk Duurzame Ondernemer’ verkregen

– Uw congresgasten parkeren altijd gratis

– Slechts 12 minuten rijden vanaf Eindhoven Airport 

Universele zalen naar wens

Kiest u voor een congreslocatie in Eindhoven, dan bent u bij Hotel Eindhoven verzekerd van een geslaagd event Een professioneel team binnen Van der Valk Eindhoven denkt graag met u mee over alle mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld uit diverse zalen voor 2 tot 2500 personen. Het is ook mogelijk om de zalen volledig naar eigen wens in te delen, zodat het passend is voor uw evenement. Bovendien staat een van de medewerkers met één druk op de knop voor u klaar tijdens het event. 

Diverse vergader- en overnachtingsarrangementen

Van der Valk Hotel Eindhoven biedt ook vergaderarrangementen op maat aan. Bepaal uw wensen en zorg samen met het sales team voor een goed georganiseerde dag. Organiseert u een meerdaags congres en ontvangt u gasten uit het buitenland? Hotel Eindhoven biedt ook culinaire- en overnachtingsmogelijkheden aan.

Aantrekkelijke aanbiedingen bij Hotel Eindhoven

Naast het uitgebreide aanbod aan zalen, profiteert u bij Van der Valk Hotel Eindhoven altijd van  aantrekkelijke aanbiedingen. Wat dacht u van scherpe last minute, heerlijke culinaire verrassingen of sportieve aanbiedingen? Hotel Eindhoven heeft aan alles gedacht. Bekijk de huidige aanbiedingen van Hotel Eindhoven via de website: hoteleindhoven.nl. Wilt u liever telefonisch contact? Bel +31 40 211 60 33 en bespreek wat de mogelijkheden zijn voor u.

https://www.hoteleindhoven.nl/