Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Zakelijk

Conference hotel in Amsterdam met wellness

Het geven of het bijwonen van een conferentie vergt veel energie. Om alle informatie goed over te brengen of in u op te nemen, wilt u graag uw volledige aandacht erbij houden. Het is daarom belangrijk dat u voor of na de conferentie even goed de tijd neemt om even tot uzelf te komen en rust te nemen. Verblijft u tijdens de conferentie in een hotel? Dan is het een aanrader, mits het hotel hierover beschikt, om tot rust te komen in de wellness. Zo maakt u uw hoofd leeg en neemt u de informatie beter in u op. Stel u zelf dit eens voor in combinatie met een prachtige vergaderlocatie. Zo kunt u na een lange werkdag direct door naar de wellness van hotel Amsterdam om even aan alle stress te ontkomen.

Van der Valk 

Bent u op zoek naar een conferentieruimte in Amsterdam met nét wat extra’s? Dan is het Amsterdam conference hotel precies wat u zoekt! Dit gloednieuwe hotel beschikt over een luxe Wellness center genaamd ‘De Tropen’. Deze Wellness beschikt over alles wat u nodig heeft om even helemaal tot rust te komen. Met de Finse Sauna, Turks stoombad, Rasul ruimte en infrarood sauna bent u van alle gemakken voorzien. Heeft u meer behoefte aan iets actiefs? Dan kunt lekker gaan sporten in Gym Adam of een paar baantjes trekken in het verwarmde buitenzwembad.

Uitstekende bereikbaarheid & parkeerruimte

Het hotel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Metrohalte Overamstel vindt u op vijf minuten loopafstand van het hotel. Reist u met de auto naar het hotel? Dan kunt u uw auto parkeren in de overdekte parkeergarage van het hotel. Het hotel dat vlakbij de Zuidas ligt, beschikt maar liefst over 11 multifunctionele zalen, die van ruimte variëren van 40 m2 tot 375 m2.  

De zalen verschillen van grootte en opstelling, maar zijn allemaal flexibel en modern ingericht. Ook wordt ervoor gezorgd dat er handige faciliteiten aanwezig zijn. Zo kunt u denken aan high-speed wifi, geluidswerende wanden, akoestische plafonds, professionele audiovisuele apparatuur en een draadloos ClickShare presentatiesysteem. Bij het huren van een ruimte in Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel heeft u de hele dag keuze uit koffie- en theevoorzieningen.

Meeting inclusief overnachten?

Organiseert u een meerdaagse conferentie? Combineer de zaalhuur dan met overnachtingen. Zo hoeven u en de genodigden niet ver te reizen. Het hotel beschikt over comfortabele Business kamers die uitermate geschikt zijn voor uw gasten. Als hotelgast kunt u gratis gebruik maken van de Wellness- en fitnessfaciliteiten.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de verschillende mogelijkheden? Voor meer informatie kunt u terecht op de website: vandervalkamsterdam .com  Het salesteam staat voor u klaar om u te helpen bij het vinden van een passende vergaderruimte.

https://www.vandervalkamsterdam.com/