Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Woningen

Echte schapenvachten zelf uitzoeken

Bent u van plan om schapenvachten te kopen doe dit dan door zelf op zoek te gaan naar echte schapenvachten. Persoonlijk uitzoeken is de enige mogelijkheid om 100% tevreden te zijn. Schapenvachten moet je voelen, zien en ruiken.

Elk schapenvacht heeft zijn eigen verhaal

Geen enkel schapenvacht is het zelfde. Alle schapenhuiden hebben hun eigen verhaal. Online schapenvachten kopen is eigenlijk onmogelijk. Bij een kleine verandering van de lichtomstandigheden ziet je schapenvacht er 100% anders uit. Bij schapenvacht24.nl kan je echte schapenvachten zelf uitzoeken.

Schapenhuiden moet je zowel in het schemer als bij daglicht zien. Koop je online een schapenvacht dan kan je de zachtheid niet voelen. Oudere schapen hebben meestal harde stugge vachten terwijl de kleuren schitterend zijn. Ga altijd zelf op zoek naar echte schapenvachten.

Waar worden schapenvachten voor gebruikt?

Echte zachte schapenvachten worden gebruikt voor de Camper, stoel, caravan en op een bankstel. Steeds vaker worden de schapenhuiden ook gebruikt voor de hond of voor op de commode of voor de Maxi-Cosi.

Onderhoud van schapenvachten

Schapenvachten mag je gerust regelmatig kammen met een borstel. Langharige schapenvachten dienen vaker gekamd te worden dan kortharige huiden. Heb je een vlek op het schapenvacht behandel deze dan met Driehoek vloeibare groene zeep en een vochtige zachte doek. Dep hier op de vlek en laat de vacht iets drogen.

Doe nooit een schapenvacht in de wasmachine of de droger, ook niet op een wol programma. Schapenhuiden zijn makkelijk te onderhouden.

Welke schapenvachten worden het meeste verkocht?

De meest verkochte schapenvachten zijn toch wel de Texelaars, Moeflons en Heidenschapenvachten. De moeflons worden veel gebruikt voor de Campers en de Texelaars en de Heidevachten worden meestal gebruikt als decoratie voor een stoel of bank.

Omdat de Moeflons de sterkste en zachtste schapenvachten zijn worden deze veel gebruikt voor de camper en voor buitenmeubels. Het zijn de dikste vachten. Moeflon schapenvachten worden in de volksmond ook wel Alpen vachten genoemd.  Oersterk en reuze dik.

Waar kan ik zelf schapenvachten uitzoeken?

Schapenvachten zelf uitzoeken is hier en daar mogelijk. Ik weet dat er in Groningen en in Elst Utrecht, bij Rhenen, je zelf op zoek kan naar schapenvachten. Ook op de markt in:

  • Veenendaal
  • Wageningen
  • Rhenen
  • Bennekom

Op de weekmarkt kan je dan bij Cathy van schapenvacht24.nl terecht om zelf schapenvachten uit te zoeken. Cathy doet alles op afspraak. Telefoon 06-45754325, 7 dagen per week open op afspraak. De meest verkochte vachten daar zijn de vachten voor de campers, Texelaars en Moeflons.

Beste schapenvachten moet je zelf zoeken

De beste schapenvachten moet je altijd zelf uitzoeken. Plan een keer een dagje uit en zoek op Google een bedrijf dat schapenvachten verkoopt en waar je ze zelf mag uitzoeken. Kijk ook op de achterzijde van een schapenvacht. Controleer of er geen gaten in zitten. Koop je online een schapenvacht dan zie de achterzijde niet.

Wil je alleen het beste voor je camper of je woning ga dan zelf op zoek naar echte schapenvachten. Je zal er je leven lang plezier van hebben.  Die reistijd van één of anderhalf uur is het dik waard.