Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Particuliere dienstverlening

De voordelen van een cementdekvloer zijn haast ontelbaar

De cementdekvloer heeft tal van voordelen. De cementdekvloer, of de zandcementvloer als alternatief, is een solide basis voor elke constructie. Dit soort vloeren biedt de grondslag voor iedere constructie. Het fijne ervan is dat u er elke vorm van toplaag op kwijt kunt, of u nu liefhebber bent van tapijt, van een houten topvloer of zeil – de keuze is geheel aan u. Multi Vloeren Brabant is als geen ander in staat de cementdekvloer van uw dromen te leveren. Deze vloer zal aan de strengste gebruikseisen voldoen en biedt de basis voor elk typ vloerbedekking. Het grote voordeel van een strak aangelegde cementdekvloer of zandcementvloer is dat deze los komt te liggen van de ondergrond en met isolatiemateriaal is op te vullen. Zo isoleert u uw woning en voorkomt u dat de onderlaag beschadigd raakt bij bijvoorbeeld krimp of uitzetting van hout. De expert levert u een product dat lang meegaat.

Een netjes afgewerkte vloer

Multi Vloeren Brabant levert u een zandcementvloer of cementdekvloer met een nette en opgeruimde uitstraling. De afwerking is uitstekend en bovendien wordt de gemaakte rotzooi in het bouwproces door het bedrijf zelf opgeruimd. Het resultaat is een opgeruimd en geheel brandschoon pand. Het is mogelijk een cementdekvloer of zandcementvloer te storten in een grote ruimte, maar in kleine ruimtes kan dit ook. Bent u particulier of eigenaar van een bedrijf? Het maakt voor deze specialist niet uit, want iedereen kan er een op maat gemaakte offerte aanvragen. In de offerte vindt u alle informatie die u nodig heeft.

De voordelen van zandcement

Bij de expert kunt u ook een zandcementvloer laten storten. Dit type vloer vormt de basis van menig bedrijfspand en woning. De zandcementlaag is in feite een overgangslaag waar u iedere vorm van vloerbedekking op kunt aanbrengen, zoals tegels, tapijt en hout. U kunt er ook vloerverwarming op kwijt. De mogelijkheden tot het personaliseren van uw vloer zijn dan ook ruim.