Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Aanbiedingen

Bankhangen begint in de woonwinkel

Het episch centrum van de woonkamer; zo wordt de bank vaak genoemd. Banken zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar en in alle woonstijlen; toch staan ze telkens weer voor knusheid, gezelligheid en comfort. Niet voor niets werd ‘bankhangen’ een ingeburgerd begrip … maar kies dan wel de bank die daar voor jou het beste bij past.

 

Banksoorten

Je eerste rondje maken door de woonwinkel leert direct dat je flink wat keuzemogelijkheden hebt in de zoektocht naar een bank. Van loungebanken en hoekbanken tot sofa’s en slaapbanken … van 2-zits tot 4-zitsbanken en of je nou zoekt naar een moderne, industriële, klassieke of landelijke bank: alle interieurstijlen zijn beschikbaar. En dat is maar goed ook, want een bank is een groot meubel en neemt daardoor een prominente positie in! Dus de stijl van jouw bank zal bepalend zijn voor de complete sfeer in huis!

 

Variëren is mogelijk

Mensen die houden van veranderingen in huis worden op hun wenken bediend met de modulaire systemen, ook wel de elementbanken genoemd. Je kunt daarmee continu variëren voor steeds een andere sfeercreatie in je woonruimte. 

 

Kleur en materiaal 

In het web aan keuzes is kleur een belangrijke. Banken van uitgesproken kleuren geven een stevige dimensie aan je interieur; je maakt er echt een statement mee. Neem daarbij je eigen karakter in overweging … als je graag verandert, is een neutrale kleur bank slimmer en kan je beter de kleurstelling door accessoires als kussens aanbrengen; die zijn eenvoudig inwisselbaar. Ook materiaal is een belangrijke keuze. Heb je kinderen of huisdieren? Kies dan voor een stof die tegen een stootje kan en relatief eenvoudig schoon te maken is. 

 

Afmeting

De grootte van een bank is soms lastig in te schatten. Op afbeeldingen of in showrooms kunnen ze heel anders uitkomen dan in jouw woonkamer. Een te grote bank in een kleine ruimte of andersom doet echt afbreuk aan je interieur. Woonadviseurs kunnen je op dit vlak prima van dienst zijn; zijn weten als geen ander welke verhoudingen passend zijn en welke niet.

 

 

 

https://www.onsteinmeubelen.nl