Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Aanbiedingen

De nadelen van ruimtegebrek in uw bedrijfspand + de oplossing voor uw probleem!

Ruimtegebrek is een woord dat veel ondernemers niet graag willen horen. Helaas blijken veel ondernemers toch met ruimtegebrek te kampen. Bijvoorbeeld in hun fabriekshal of het magazijn. Soms kan het probleem dusdanig groot zijn, dat werknemers hun kont nauwelijks kunnen keren. In dat geval is het zeker tijd om op zoek te gaan naar een oplossing. Want ruimtegebrek kent meerdere nadelen. Zo leidt het bijvoorbeeld tot inefficiëntie. Ook kan het verdere groei van het bedrijf in de weg staan. Gelukkig zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden en hoeft het echt niet altijd op een verbouwing of verhuizing uit te draaien zoals u in deze blog wel kunt lezen…

 

Ruimtegebrek leidt tot inefficiëntie

Om het voorbeeld van de werknemers die hun kont nauwelijks kunnen keren er nog eens bij te pakken: ruimtegebrek leidt tot inefficiëntie. Wanneer het magazijn bijvoorbeeld tot aan de nok toe volgepakt is met grondstoffen, halffabricaten en eindproducten, kan het lastig zijn om het juiste product er tussenuit te vissen. Ook het zoeken naar een ‘leeg plekje’ voor het stallen van nog meer producten kan onnodig veel tijd in beslag nemen. Maar ook op de werkvloer zelf kan ruimtegebrek leiden tot inefficiëntie. Bijvoorbeeld wanneer werknemers eigenlijk onvoldoende ruimte tot hun beschikking hebben om hun werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren.

 

Geen mogelijkheden tot groei

Wanneer een bedrijf groeit en de verkopen toenemen, betekent dat vaak ook dat er meer ruimte nodig is. Wanneer de beschikbare ruimte nu al beperkt is, kan dat de groei van het bedrijf belemmeren of zelfs helemaal blokkeren. Het kan zelfs zo zijn dat u op den duur ‘nee’ moet gaan verkopen. En dat is uiteraard iets wat u al helemaal wilt voorkomen!

 

Entresolvloer: een snelle en betaalbare oplossing

Om meer ruimte te creëren kunt u ervoor kiezen om uw pand te verbouwen of uw bedrijf te verhuizen naar een groter pand. Een verbouwing of verhuizing is echter duur, tijdrovend en stressvol. Extra ruimte huren is ook nog een optie, maar ook dit kan erg duur uitpakken wanneer u de ruimte voor langere tijd nodig heeft. In dat geval is een entresolvloer dé oplossing. Deze zelfdragende stalen vloer schaft u eenmalig aan en u heeft jarenlang plezier van de extra ruimte die u hiermee verkrijgt. Het is een snelle en betaalbare oplossing. Ontdek zelf de mogelijkheden bij Nolte Mezzanine!

 

https://www.noltemezzanine.nl