Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Werken met een prefabmal maakt het werk in de bouw een stuk makkelijker

Er wordt hard gewerkt aan moderne innovaties om het bouwen van huizen en bedrijfspanden sneller en makkelijker te maken. Hierdoor is er minder personeel nodig, waar vaak een schrijnend tekort aan is. Door gebruik te maken van een prefabmal van Construx kunt u veel sneller een muur metselen, een vloer maken of een kelder realiseren. Ook voor speciale objecten die de architect heeft aangegeven, kan een prefabmal worden ingezet om deze te realiseren. De mal wordt exact op maat gemaakt. Hierdoor voorkomt u dat huizen die gelijk gebouwd moeten worden, toch verschillende maten hebben. Het bouwen gaat uiteraard ook een stuk sneller op deze manier, waardoor een flinke kostenbesparing kan worden gerealiseerd!

Werken met prefab mallen heeft toekomst

Innoveren in de bouwsector blijft voortdurend nodig. Door het tekort aan woningen in verschillende Europese landen wordt er met man en macht gebouwd. Soms worden zelfs complete woningen in de fabriek al gemaakt en vervolgens naar de bouwplaats getransporteerd, waar ze met behulp van kranen op hun plaats worden gezet. Ook voor deze vorm van bouwen wordt een prefabmal gebruikt voor het maken van muren, plafonds, kozijnen, kolommen en trappen. Op die manier kan een huis in enkele weken worden neergezet. Natuurlijk volgt daarna nog de afwerking, zoals het plaatsen van ramen en deuren en het aanleggen van leidingen en de installatie voor de stroomvoorziening. Maar door op deze manier te bouwen hoeft het neerzetten van een huizenblok geen jaar meer te duren zoals in het verleden gebruikelijk was.

Bestel uw prefab mallen bij een professional

Bent u op zoek naar een bedrijf dat prefabmallen kan leveren? Neem dan contact op met Construx. Zij hebben hier ruime ervaring mee. Op de website vindt u meer informatie over de diensten die het bedrijf aanbiedt. Hier treft u ook de contactgegevens aan voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte of als u nog vragen heeft.

https://www.construx.eu/nl/