Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waarborg optimale veiligheid bij het gebruik van een sloophamer en een minikraan

Heeft u een sloophamer voor een minikraan nodig of wilt u zowel de grondverzetmachine zelf als het uitrustingsstuk kunnen huren? Niek Konijn Loon- & Verhuurbedrijf voert een zeer ruim assortiment van kwalitatief hoogwaardige materialen en mag bogen op tientallen jaren ervaring. Het aanbod is online te bekijken. Behalve sloophamers biedt het bedrijf ook mogelijkheden voor de verhuur van een minikraan met overdruk. Zoekt u iets dat u in het assortiment niet vindt? Vaak kan dit alsnog geregeld worden. In de volgende fase, het gebruik ervan, is veiligheid van essentieel belang.

 

Sloophamers en minikranen: enkel voor het slopen

Een hydraulische sloophamer voor een minikraan is, de naam zegt het al, geschikt voor het slopen van beton en steensoorten. Echter is deze niet geschikt voor het verplaatsen van materialen en voorwerpen. Dit kan flinke schade veroorzaken en gevaarlijke situaties opleveren, omdat de betreffende materialen middels deze gereedschappen niet optimaal gecontroleerd kunnen worden. Om diezelfde reden gebruikt u een minikraan met sloophamer ook niet om zaken op te tillen.

Minikranen en luchtzuivering

Zoals genoemd bent u behalve voor een sloophamer voor een minikraan ook aan het juiste adres bij Niek Konijn Loon- & Verhuurbedrijf voor de verhuur van een minikraan met overdruk in zijn geheel. Ook de grondverzetmachine zelf heeft te maken met flink wat veiligheidsvereisten, waaronder op het gebied van luchtzuivering. De cabine van een dergelijke machine filtert stof en andere schadelijke stoffen uit de buitenomgeving. Dit is noodzakelijk, omdat er op een bouwplaats doorgaans sprake is van veel vervuilde lucht. Niek Konijn Loon- & Verhuurbedrijf uit Noord-Holland is uw partner voor de verhuur van een minikraan met overdruk in heel het land.

Huur materialen inclusief chauffeur

Het bedrijf uit Noord-Holland heeft een ruim aanbod aan materieel beschikbaar. Voor vrijwel elke bouw- of graafklus vindt u er de benodigde machines en toebehoren op voorraad. Heeft u zelf geen ervaring met het besturen van dergelijke machines? Dan kan de specialist ook een chauffeur voor u regelen. Ook dat is veiligheid! Neem snel contact op met de specialist.