Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Winkelen

Waar let je op bij het kopen van een boodschappentrolley?

Waar let je op bij het kopen van een boodschappentrolley?

Een Boodschappentrolley moet aan verschillende dingen voldoen. Zo moet hij lekker makkelijk kunnen rollen en daarvoor let je op de wielen. Veel mensen hebben te maken met een omgeving van kinderkopjes als ze naar een markt toe gaan. De kwaliteit en materiaal zijn dan ook zeker zo belangrijk. Hij moet lang meegaan en zoveel mogelijk kunnen dragen. Het is dus ook belangrijk dat je op het materiaal van de tas zelf kijkt. Dit krijgt veel te verduren, want je laad hem meestal helemaal vol. Je mag hier ook wel in investeren, want je bespaard het weer doordat je geen losse plastic tasjes hoeft te kopen. Bovendien is het ook beter voor het milieu. 

Meestal heeft een trolley een maximaal gewicht van 25 kilo. Dit halen de meeste mensen bij lange na niet. Tevens is het ook wel handig als je de tas kunt afnemen. Zo kun je hem op het aanrecht zetten, maar ook kan je hem een keer wassen. Als het regent of je rijdt door zand dan kunnen ze nog wel eens vies worden. Let hierbij dan wel op dat het materiaal van de tas in de was mag of dat je dit met de hand moet wassen. Ook is het handig als hij inklapbaar of opvouwbaar is. Zo neemt hij niet teveel ruimte in beslag op de plek waar je hem neerzet als je hem niet gebruikt.

Een paar extra dingen waar je op kunt letten

Het label best getest laat zien dat een boodschappentrolley door mensen wordt aangeraden. Zij beschrijven vaak duidelijk de plus- en minpunten van de trolley. Hierdoor weet je precies wat je ervan kunt verwachten en de kans op een miskoop is aanzienlijk lager. Ook is het handig als er aan de binnenkant een klein zakje zit. Hier kun je sleutels, geld of een portemonnee makkelijk in opbergen. Let er dan wel goed op dat je hem ook dicht kunt maken met een knoop of rits. Je wil immers niet dat een zakkenroller je te pakken krijgt.