Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Dienstverlening

Salland tandverzekering

Bent u op zoek naar een goede tandartsverzekering om de kosten van uw tandartsbezoeken te dekken? Bij Salland kunt u een aparte tandverzekering afsluiten, zodat u altijd kunt rekenen op een gepaste vergoeding. Tandartskosten voor volwassenen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering, dus een losse tandartsverzekering is hiervoor een goede oplossing. Salland heeft drie verschillende tandverzekeringen waaruit u kunt kiezen. Elk bieden ze een andere vergoeding per jaar. Of u nu maandelijks bij de tandarts komt, of maar heel af en toe, er is altijd een verzekering die aansluit op uw situatie.

Nieuwe premie zorgverzekering 2019

De premie voor de zorgverzekering is elk jaar weer anders. Dit verschil wordt veroorzaakt door veranderingen in de zorg die jaarlijks doorgevoerd worden. Aan de hand hiervan wordt door de regering vastgesteld wat de inhoud van het basispakket zal zijn. Dit is bij elke zorgverzekeraar hetzelfde. De premie die u voor uw basisverzekering betaalt verschilt echter per zorgverzekeraar. Dit geldt ook voor de kosten van aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen. Meer informatie over de nieuwe premie zorgverzekering 2019 kunt u binnenkort vinden op de website van Salland. Hier kunt u dan ook berekenen wat u zal gaan betalen in het nieuwe jaar.

Regionale zorgverzekeraar

Als regionale zorgverzekeraar heeft Salland een aantal belangrijke voordelen waar u profijt van heeft. Wij richten ons op het verbeteren van de kwaliteit van de zorg in een specifieke regio, waardoor we effectiever te werk kunnen gaan. We maken hiervoor afspraken met veel zorgaanbieders in Gelderland en Overijssel. Om ons steentje bij te dragen aan de zorg, investeren we een groot deel van uw zorgpremie hierin. Toch betaalt u niet extra, omdat Salland geen winstoogmerk heeft. Wilt u meer informatie over onze zorgverzekeringen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

https://www.salland.nl/