Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Relatie

Online relatietherapie programma

Wil je graag werken aan jezelf en je relatie? Ben je het piekeren zat en zoek je rust? Wil je samen uit een brandend relatievraagstuk komen, maar weet je niet hoe? Bij Marieke Proper, Relatie- & Gezinscounselor zijn er diverse mogelijkheden. Zij heeft een zeven weken durend online relatietherapie programma ontwikkeld waarmee je een goede start kunt maken om de problemen in je relatie om te buigen naar een tweede kans, om samen op een andere manier weer in een prettige relatie te kunnen zitten. Uit elkaar gaan is niet per definitie de insteek van het traject, zelfs niet als er sprake is van overspel binnen de relatie.

Combineren van therapieën

Bij relatietherapie is veel mogelijk. Naast het starten van de online relatietherapie is het mogelijk om een intake in te plannen bij de relatietherapeute. Dit gesprek vindt bijna altijd binnen een week plaats. Het gesprek duurt ongeveer een uur en binnen die tijd zal de therapeute samen met jou jullie relatievraagstuk bespreken en in kaart brengen hoe jullie vanaf dat moment een traject kunnen volgen. Vanuit daar kan je, hetzij alleen of samen met je partner, de therapie vervolgen. Het is altijd mogelijk om meerdere telefonische consulten te boeken. Deze worden door Marieke Proper zelf gedaan.

De verschillende mogelijkheden

Er zijn dus tal van mogelijkheden binnen dit bedrijf. Samen kunnen jullie kijken naar de combinatie die voor jullie het beste zal werken. Is het alleen online relatietherapie? Of is het nodig om dit te combineren met een aantal telefonische consulten? Ook voor ontspanning heeft deze therapeute in de winkel van de website een meditatie klaar staan. Met behulp van die meditatie kan je weer rust en ontspanning in jezelf leren vinden. Pas als je goed in je eigen vel zit, kan je op een goede manier de juiste vervolgstappen nemen. Een goede relatie en een goede keuze begint dus altijd bij jezelf.