Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Toerisme

Met All over Tours richting Azië

Een Azië reizen specialist die ervoor zorgt dat jij een droomvakantie gaat beleven, waar vind je die? Een specialist die de ongerepte natuur weet te vinden en linksaf slaat als de massa rechtsaf gaat? All over Tours biedt je de Azië reis van je leven. Japan, Thailand, Myanmar, Laos, Cambodja en Vietnam zijn de landen waar onze passie ligt. Wij kennen de verstopte parels, nemen je mee naar luxe en knusse lodges en laten je kennis maken met het echte Azië. Bij ons kun je alle kanten op. Wat dacht je van een combinatie vakantie zoals Laos en Cambodja of Vietnam en Cambodja.

Per fiets Hanoi verkennen. Met de trein naar het noorden om daar een bezoek te brengen aan idyllische bergdorpjes. Een bezichtiging van de steden Hoi An, Hue en Ho Chi Minh. Per boot de Mekong Delta over en uitkomen in Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja. In Cambodja staat tempelcomplex Angkor; het grootste religieuze monument in de wereld. Als je kiest voor All over Tours kun je rekenen op de beste lokale gidsen, uitstekend georganiseerde excursies, kleine/privé gezelschappen en unieke accommodaties.

Japan reizen specialist

All over Tours organiseert al jaren eersteklas vakanties richting het land van de rijzende zon. Japan reizen zijn om verschillende redenen aan te raden. De Japan trips van All over Tours zitten boordevol eeuwenoude tradities, verfijnde kunst en verrassende cultuur. Het programma stel je natuurlijk zelf samen. Wat dacht je van  twee dagen Tokio, een kabuki optreden (traditioneel Japans theater), een dagexcursie door kunststad Kanazawa en kennismaking met de geisha-cultuur in Kyoto?

Deze opsomming is zeker niet compleet. Heb je zelf ideeën die er niet tussen staan? Neem vooral contact op met All over Tours en maak al je wensen kenbaar. Er zal vervolgens een reis op maat worden samengesteld. Tot slot wat leuke feitjes over Japan om alvast in de vakantiestemming te komen. Zowel traditionele als westerse muziek zijn populair in Japan. De populaire volksmuziek waarbij op shamisen (snaarinstrumenten) gespeeld wordt, stamt uit de zestiende eeuw. Op culinair gebied staat sushi op nummer 1. Er zijn vele soorten, maar witte of bruine rijst is een vast bestanddeel.  

https://www.allovertours.nl/