Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Bedrijven

Led expert nummer 1: Led Design Holland

Led Design Holland is een bedrijf met vooral zakelijke klanten. De dienstverlening bestaat uit het maken van een professioneel lichtplan, het tegen scherpe prijzen inkopen van moderne ledlampen, het installeren van die led’s en het verzorgen van service achteraf. Inderdaad het complete pakket als het om ledverlichting gaat. Heeft u de beslissing genomen om over te stappen op energiezuinige en duurzame lampen, maar zit u toch nog met een aantal vragen over bijvoorbeeld LED railverlichting of LED spots? En wilt u die beantwoord hebben voordat u een expert in de hand neemt? Op www.leddesignholland.nl staat veel essentiële informatie over led.

Een van de artikelen -u vindt ze onder het kopje ‘kennisbank’- is gewijd aan DALI lichtsturing. Dit is een bekend en innovatief lichtmanagementsysteem. Zo’n systeem kunt u het best zien als software die de complete verlichting van een bedrijfspand aanstuurt. Er wordt in dit verband ook wel gesproken van het smart maken van lampen. Lichtmanagementsystemen zijn populair bij ondernemers. De besparing die led oplevert, wordt namelijk nog groter door programma’s als DALI. DALI is de afkorting van Digital Adressable Lighting Interface oftewel een digitaal bestuurbare koppeling. Binnen DALI is het mogelijk om lichtscenario’s te ontwerpen en daarbij gebruik te maken van onder meer:

– aan- en afwezigheidsdetectie;

– automatische tijdsturing;

– daglichtregeling;

– instelbare en aanpasbare lampen tot op het niveau van één werkplek.

Het programma verschaft inzicht in het energieverbruik. Ligt dit te hoog, dan is een en ander eenvoudig bij te sturen.

Een ander kennisbank-stuk behandelt de fabels die er helaas nog steeds bestaan over ledlampen. De meest hardnekkige is dat led als kantoor-, winkel- of werkplaatsverlichting onbetaalbaar zou zijn. Laten we voorop stellen dat aan led tot een aantal jaar geleden een pittig prijskaartje hing. Tegenwoordig valt dat echter reuze mee. Het verschil met gloei- en spaarlampen is aanzienlijk kleiner geworden. Daarbij maken we de opmerking dat ledlampen aanzienlijk langer mee gaan en minder energie verbruiken dan alle andere lampen. De investering die u nu doet in led heeft u er gegarandeerd binnen een paar jaar al weer uit. En of dat om 1, 2 of 3 jaar gaat kan Led Design Holland voor u uitrekenen!

https://www.leddesignholland.nl

Gerelateerde artikelen

De nauwkeurigste glaszetter van Enschede!

Verven en schilderen

Betonreparatie in Den Haag specialistisch uitgevoerd