Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Verbouwen

Laat u door de specialist adviseren als u zelf de PU gietvloer gaat doen

Het aanbrengen van een PU gietvloer is zo eenvoudig dat u dit volledig zelf kunt doen. Krijg binnen een handomdraai prachtig resultaat in huis met wat aanwijzingen van een specialist. Decochip heeft voor u de vloer die flexibel is en niet scheurt. Kies uit een gietvloer m² pakket of ga voor een PU gietvloer per blik. Pak uw oude vloer grondig aan en krijg er een geluiddempend resultaat voor terug dat zo goed als vrij van onderhoud is. Wilt u toch wat extra tips ontvangen als u de PU gietvloer zelf gaat doen? Dan kunt u bij Decochip een gratis workshop volgen. U kunt direct een PU gietvloer aanbrengen met de producten van Decochip.

Advies van de specialist en zelf een PU gietvloer zelf leggen? Het kan!

Bij de meeste doe-het-zelf projecten gaat het in de essentie erom dat u het helemaal zelf uitvoert. Toch krijgt u bij het bestellen van een gietvloer bij Decochip deze service er wel bij. Waarom een epoxy of PU gietvloer? Deze vloeren worden in Nederland zowel bij particulieren als bedrijven steeds populairder, omdat het materiaal nagenoeg geen onderhoud vereist en omdat het materiaal een zeer geluiddempende werking heeft. Bij Decochip leggen de experts u aan de hand van een makkelijk te volgen stappenplan uit hoe u de PU gietvloer zelf kunt doen. Het is een eenvoudig te hanteren materiaal en dus een project dat bij uitstek geschikt is om aan te pakken door de beginnende of gevorderde doe-het-zelver.

Met een PU gietvloer kiest u voor een naadloos resultaat

Wanneer combineert u top kwaliteit met een prachtig eindresultaat als u thuis of op werk kiest voor een PU gietvloer? Doordat de PU gietvloer over de bestaande ondergrond wordt aangebracht, krijgt u een naadloos resultaat. Een professioneel bedrijf zoals Decochip helpt u daarbij. Het voordeel van de kunststof gietvloer is dat het niet scheurt en eenvoudig te onderhouden is. Of u nu kinderen, huisdieren of vaak visite heeft: uw PU gietvloer zal er gegarandeerd prachtig uit blijven zien. En wat het grootste voordeel is van het materiaal? Het aanbrengen van een gietvloer kunt u eenvoudig zelf doen. De professionals leggen u stap voor stap uit hoe u het een strak eindresultaat in huis krijgt.