Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Dienstverlening

Kewodak maakt jouw dak weer 100% veilig

Een dakdekkersbedrijf dat zijn afspraken nakomt, scherpe prijzen aanhoudt en topkwaliteit levert. Aan deze eisen voldoet Kewodak voor de volle 100%. Kewodak beschikt over het Vebidak-certificaat. Dit is niet voor iedere firma weggelegd; ieder jaar opnieuw moet worden aangetoond dat er volgens de geldende regels en voorschriften gewerkt wordt. De werkzaamheden beginnen op de afgesproken dag en zijn op tijd klaar. De materialen waarmee gewerkt wordt, zijn van een superieure klasse. Het arbeidsethos van het Kewodak-team is bewonderenswaardig. Er is constant oog voor het allerkleinste detail! Naast het praktische handwerk kan Kewodak u ook van dienst zijn met tips en adviezen. Over subsidie voor groene daken bijvoorbeeld en over de aftrekbaarheid van met zonnepanelen opgewekte stroom. Dit soort onderwerpen komt uitgebreid aan bod in het Kewodak blog van Frank Keijzer. Sinds 2007 is Frank het gezicht van Kewodak. Het is volledig zijn verdienste dat Kewodak is uitgegroeid tot een eersteklas innovatief dakbedekkingsbedrijf.

Advies, ontwerp en dakinstallatie

Kewodak is de onderneming die u nodig heeft als u een dakdekker in Amsterdam zoekt. Voor noodreparaties zijn de mannen van Kewodak 24/7 bereikbaar. Zit u met een acuut probleem, bel het servicenummer +31 172 438 332. Dit nummer is ook te gebruiken om een afspraak te maken voor minder urgente klussen. Op alle werkzaamheden geeft Kewodak complete projectgarantie. Het personeel is gecertificeerd en ervaren -meer dan 35 jaar inmiddels-. Kewodak beschikt over het erkende keurmerk Dakmerk. Overweegt u het volledige dak te vervangen door een modern, duurzaam en milieuvriendelijk dak? Kewodak kan u adviseren, een ontwerp maken én het dak installeren. Dit zijn een paar opties om te overwegen:

-een geïsoleerd dak;

-een dak met zonnepanelen;

-een wit dak;

-een herbruikbaar dak;

-een groen dak;

-een EPDM dak.

EPDM staat voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer. Dit recyclebare, elastische rubber slijt nauwelijks en gaat minstens 40 jaar mee. EPDM is prima bestand tegen de wisselende Nederlandse weersomstandigheden. Zowel bij hoge als bij lage temperaturen blijft het rubber soepel. Straling en onkruid maken geen kans.

 

https://www.kewodak.nl/

Gerelateerde artikelen

Professioneel schoonmaakbedrijf in Hengelo

Software voor de advocatuur: 4 praktische en direct toepasbare tips

Een outplacement is even schrikken