Inschakelen van een incassobureau

Laatst was ik bezig met het inschakelen van een incassobureau, namelijk incassoadvocaten.nl. Voor de zoveelste keer had ik weer debiteuren die hun rekeningen niet wilde betalen, sommigen hadden zelfs al over een termijn van 7 maanden helemaal niets betaald! Belachelijk toch? Wij hebben al een keer geprobeerd om het zelf op te lossen maar dat is gewoon niet te doen. Het was ons ook voor de zoveelste keer niet gelukt. Daarom hebben we besloten om een incassobureau in te schakelen. Maar hoe zijn we eigenlijk bij het bedrijf incassoadvocaten.nl terecht gekomen? In dit blogje lees je er alles over van hoe we het hebben opgezocht tot hoe de situatie is afgehandeld. Mocht je nog vragen of een opmerking hebben dan verneem ik dat graag van je in een reactie onder dit blogje.

 

‘Incassobureau’ Googelen

In het begin wisten we niet zo goed welk bedrijf we moesten kiezen, dus gingen we maar ‘incassobureau’ Googelen. Zo kwamen er echt veel bedrijven die mij konden helpen met mijn problemen met de debiteuren. Maar ik wist totaal niet welk bedrijf goed was en welke niet. Dus heb ik maar een beetje naar beoordeling en slagingspercentage gekeken.

 

Van Loon Incassoadvocaten

Zo kwam ik al snel uit bij Van Loon Incassoadvocaten. Zij hebben een slagingspercentage van maar liefst 89%! Dat moest dus wel een goed incassobureau zijn! Ik heb contact met het bedrijf gezocht en zij wilden het een en ander weten over de debiteur, wat de bedragen zijn van de facturen en in welk termijn er nog niet is betaald. Na dit alles geregeld te hebben zijn ze vrijwel direct aan de slag gegaan en had ik maar zo binnen 1,5 week al mijn geld binnen van de debiteur die de afgelopen 7 maanden niets had betaald. Ik vond het vreemd, maar ze hebben het zeker voor elkaar gekregen!

 

Mocht jij dus ook een incasso nodig hebben? Dan raad ik jou Van Loon Incassoadvocaten aan voor een bedrijf met een zeer hoog slagingspercentage, waar ze trots op zijn en dat ze ook graag willen behouden!