Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Het assortiment aan draadstangen, bouten en moeren van deze aanbieder is ook met spoed leverbaar

Niets is zo vervelend als misgrijpen in uw voorraad aan bevestigingsmaterialen. Dit zorgt er namelijk voor dat uw productieproces of project gehinderd wordt en kan u een hoop tijd en geld kosten. In dat geval kunt u terecht bij Kobout. Deze specialist biedt al sinds 1979 een ruim assortiment aan bevestigingsmaterialen, zoals draadstangen, bouten en moeren, van de hoogste kwaliteit aan. Als u belangrijke benodigdheden mist in uw voorraad, kunt u deze bovendien laten bezorgen door een vaste spoedkoerier. Zo kunt u spoedig verder met uw project. Lees verder en ontdek de mogelijkheden!

Spoedleveringen van benodigdheden uit een assortiment van ruim 25.000 artikelen

Met een assortiment van ruim 25.000 artikelen, vindt u bij Kobout gegarandeerd de draadstangen, bouten en moeren die u zoekt. Als er haast achter uw project zit, kunt u de artikelen laten bezorgen door een spoedkoerier. Deze aanbieder beschikt over een groot wagenpark en werkt samen met transport- en distributiebedrijven in Nederland en België om u de gewenste maatwerkoplossing aan te bieden. U kunt er ook voor kiezen om uw benodigdheden zelf op te halen bij de afhaalbalie in het magazijn in Hendrik-Ido-Ambacht. Deze is op werkdagen geopend van 08.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.30 uur.

Laat uw voorraad van A tot Z beheren

Naast het verzorgen van spoedzendingen, is het ook mogelijk om uw voorraad te laten beheren door Kobout. Met een logistiek platform zorgen de medewerkers ervoor dat uw bouwmaterialen, zoals draadstangen, automatisch worden bijgevuld. Op deze manier weet u zeker dat u nooit meer misgrijpt en uw voorraad altijd up-to-date is. Daarnaast is het mogelijk om het assortiment bouten en moeren, maar ook draadeinden, op maat te laten bewerken in het magazijn. Denk hierbij aan het zagen van de stangen, het boren van gaten of het vastponsen van moeren. Zo kunt u direct aan de slag met uw materiaal en wordt uw bedrijfsproces nóg efficiënter!