Gratis Artikel Plaatsen
Image default
Eten en drinken

Een pizza foodtruck voor een festivalgevoel

Een pizza en pasta foodtruck is een zeer gewaardeerde toevoeging op elk bedrijfsfeest. Hiermee geeft u uw werknemers, en eventueel uw klanten, de mogelijkheid om een heerlijke maaltijd te nuttigen tijdens het evenement. Het team van Pasta Joe komt graag bij uw langs. Deze specialisten maken de pasta zelf, waardoor u altijd geniet van een vers en authentiek Italiaans gerecht. Wanneer u de pizza en pasta foodtruck boekt, haalt u gegarandeerd het festivalgevoel naar uw bedrijfsfeest.

Een pizza of pasta foodtruck voor elk event

Heeft u een bedrijfsfeest waarbij u een pizza of pasta foodtruck in wilt huren die de catering doet? Pasta Joe helpt u graag verder. De pizza foodtruck geeft een echt festivalgevoel aan uw bedrijfsfeest. Alle pizza en pasta wordt volledig vers gemaakt vanuit de foodtruck. In de foodtruck staan de pastamachines en de verschillende sauzen klaar. De groente en eventueel het vlees of vis wordt ter plekke bereid zodat u kunt kiezen wat u op uw pizza of in uw pasta wilt hebben. Het is ook mogelijk om een vegan of vegetarische pizza of pasta te laten maken. Wilt u kennismaken met de pizza foodtruck van Pasta Joe? Ze komen graag naar u toe. Laat uw gasten of bezoekers genieten van overheerlijke pizza’s. Vraag de medewerkers van Pasta Joe nu om de verschillende mogelijkheden van de pizza foodtruck. Ze bespreken de verschillende mogelijkheden graag met u. Zo creëert u de perfecte foodtruckervaring voor uw gasten.

Vraag naar de mogelijkheden

Neem contact op met het bedrijf en vraag naar de verschillende mogelijkheden. De medewerkers vertellen u met liefde over de verschillende opties die zij aanbieden. Daarnaast is het miogelijk om eenvoudig en direct een offerte aan te vragen. Hierdoor komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan wat kosten betreft. Plan een afspraak in om de verschillende mogelijkheden te bespreken en vraag een offerte aan.